Publicat el

Protegeix els teus cabells del sol i l'aigua

Quan arriba l’estiu tots tenim ganes d’anar a la platja, submergir-nos a la piscina, prendre el sol... i, sovint, no pensem en com es poden malmetre els nostres cabells. Per això, us volem fer unes recomanacions que us ajudaran a lluir uns cabells perfectes tot l’estiu.

Primer de tot, durant les exposicions solars, us recomanem utilitzar un bon protector solar. Gairebé tots pensem en la crema protectora per la pell, però ens oblidem dels cabells. Aquest protector també ens anirà molt bé per minimitzar els efectes del clor de les piscines.

En segon lloc, i com que ens rentem els cabells amb més assiduïtat, seria bo utilitzar la mascareta amb més freqüència. Si ens rentem els cabells cada dia, per exemple, podem utilitzar la mascareta dos cops a la setmana.

I, després d’uns dies seguits d’exposició solar i aigua de mar o piscina, la millor recomanació és fer un tractament al saló. Un tractament reconstructiu específic, com el Silaplex, que reforça els enllaços interns dels cabells, protegeix la fibra capil·lar dels danys químics i disminueix el risc de trencament dels cabells.

Si aquest estiu vols tenir els cabells en perfectes condicions, vine a un dels quatre salons Frame i una de les estilistes t’assessorarà en el millor tractament per a tu, sigui d’hidratació o nutrició, en funció de si els teus cabells porten color, són naturals o arrissats. I també et recomanarà els productes de manteniment que et poden anar millor per continuar cuidant els teus cabells a casa.

Llueix uns cabells Frame! Llueix uns cabells espectaculars!