Publicat el

Treballant envoltats de glamur…

El diumenge 4 de febrer vam viure una experiència increïble com a perruqueria col·laboradora dels XVI Premis Gaudí, que van tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. L’esdeveniment va reunir unes 1.400 persones, que van passar també per la catifa vermella, i entre elles, algunes cares conegudes com l’actriu Macarena Gómez, la cantant Julieta o el director Juan Antonio Bayona.

Continua llegint

Publicat el

Posem en valor la nostra feina

Agraïts a Samuel Prado (@samuelpradoaudiovisual) per les imatges cedides.

Us hem de confessar que no som gaire de ‘dies internacionals’ perquè creiem que moltes causes han de ser presents i visibles a la societat cada dia de l’any. Amb tot, aquest cop ens toca de prop i volem aprofitar el Dia internacional del perruquer, que es commemora el proper 25 d’agost, per posar en valor la feina de tots els professionals d’aquest sector.  

Continua llegint

Publicat el

Tens alguna cosa pendent per celebrar? Ara és el moment!

A vegades per mandra i a vegades perquè costa trobar el dia que vagi bé a tothom, hi ha coses que les deixem pendents de celebrar. Segur que t’ha passat, oi? Si tens ganes de resoldre-ho, et proposem que pensis en allò que tens pendent de celebrar i que busquis un dia per fer-ho. Ja saps que una festa pot ser meravellosa amb dos o tres convidats o, fins i tot, pots fer una bonica celebració on només hi siguis tu.

Continua llegint