Publicat el

Posem en valor la nostra feina

Agraïts a Samuel Prado (@samuelpradoaudiovisual) per les imatges cedides.

Us hem de confessar que no som gaire de ‘dies internacionals’ perquè creiem que moltes causes han de ser presents i visibles a la societat cada dia de l’any. Amb tot, aquest cop ens toca de prop i volem aprofitar el Dia internacional del perruquer, que es commemora el proper 25 d’agost, per posar en valor la feina de tots els professionals d’aquest sector.  

Som artistes. Ja ens ho heu sentit dir alguna vegada i ho diem, perquè ens ho creiem. La creativitat és un dels pilars bàsics de la nostra feina i fem treballs absolutament personalitzats, perquè cada persona és única i li fem el pentinat, tallat o color que més l’afavoreixi i doni resposta als seus desitjos i necessitats.

Som creadors de bellesa. Ho som i ho volem ser. Amb cada un dels treballs que fem contribuïm a crear bellesa. Bellesa exterior, però, sobretot, bellesa interior, perquè quan la persona es veu bé, generalment, se sent millor i, per tant, augmenta la seva autoestima i això ens alegra i estimula per seguir avançant.  

No sabem amb certesa perquè el Dia internacional del perruquer és el 25 d’agost, però això és el menys rellevant. Alguns escrits es remunten a una data llunyana, ja que parlen del segle XVII, quan només podien ser perruquers els plebeus de sexe masculí. Es commemorava el dia d’aquests professionals que tenien cura del manteniment dels cabells de les perruques que utilitzaven els nobles.

El que realment ens interessa és que la nostra feina sigui reconeguda com una feina artística, creativa, imaginativa i lligada a moltes altres disciplines artístiques. Per fer un pentinat o un tallat ens podem inspirar en la forma d’una escultura o en el traç d’una obra pictòrica, de la mateixa manera que un músic es pot inspirar en el moviment dels rissos d’uns cabells, perquè tenim clar que la perruqueria és art, és cultura.

Les perruqueries han anat evolucionant amb el temps i ara oferim serveis que, segurament, 100 anys enrere no s’haurien entès. Si concretem a Frame, oferim una àmplia gamma de serveis que van des del rentat i pentinat més bàsic fins al tractament més específic, passant per molts altres serveis com el color, els allisats, el mètode Curly... sempre amb l’objectiu d’oferir les propostes de més qualitat i més innovadores, perquè tota la nostra clientela se senti ‘in love’ amb Frame tots els dies de l’any.