Publicat el

Tendències masculines

En plena canícula, les trobades amb amics i família, així com els esdeveniments socials i culturals a l’exterior es troben en el punt més àlgid i és un dels millors moments per lluir uns cabells espectaculars.

Cada persona té un estil propi i en el cas dels homes, a aquesta època de l’any la majoria volen anar frescos amb una agradable sensació de lleugeresa. Els degradats o els fades (difuminats) molt baixos, són tendència tot l’any perquè són un pentinat fresc i modern, i aquest estiu van acompanyats amb serrells rectes o curts. També venen els cabells més llargs, no tant rapats dels costats i els ‘preppy’, estil universitari.

I en el cas dels més atrevits, el ros platí o els ‘buzz’ són la sensació del moment. Cada vegada són més els que s’animen a canviar el color dels seus cabells o la part superior cap a una tonalitat més cridanera i atractiva. I sempre diem que l’estiu és l’època de l’any en què tot és possible.

Per als que tenen els cabells arrissats també és el seu moment. El ‘curly guy methodestà especialment dissenyat pels rissos masculins, una tècnica que va guanyant popularitat en els últims anys per mantenir uns rissos definits i sans.

I tampoc ens podem oblidar de les trenes masculines. Sí, sí, ho heu llegit bé. Les trenes van guanyant protagonisme entre els homes perquè és un pentinat còmode, atractiu i fresc per aquesta època de l’any.

A Frame, tenim un espai de barberia que t'espera per escollir
el millor look per a tu!