Publicat el

Treballant envoltats de glamur…

El diumenge 4 de febrer vam viure una experiència increïble com a perruqueria col·laboradora dels XVI Premis Gaudí, que van tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. L’esdeveniment va reunir unes 1.400 persones, que van passar també per la catifa vermella, i entre elles, algunes cares conegudes com l’actriu Macarena Gómez, la cantant Julieta o el director Juan Antonio Bayona.

Nosaltres ho vam viure des de dins, al backstage, pentinant grans actors i actrius, nominats i lliuradors de premis, com Gerard Quintana, Elisenda Carod, Maria Molins, Marisa Paredes, Ivan Lavanda i Judith Colell, entre molts d’altres.

El talent del cinema català va trepitjar una catifa vermella que va ser força discreta pel que fa al dress code, ja que la majoria de convidats i nominats van triar el negre. Però també vam poder veure extravagància i atreviment amb peces de roba de plàstic, transparències, sabates de talons també per a homes, americanes entallades, looks masculinitzats per a dones, guants d’òpera, hombreres XL...

En el cas dels cabells, la tendència general en les entregues de premis -ara estem en temporada de gales- són les melenes. Tant als Gaudí, com als Goya, com als Bafta, hem vist moltes melenes amb una gran varietat d’ondes com les ondes trencades, les ondes Glam o les ondes Hollywood, sempre en pentinats elegants, clàssics i molt naturals. També han triomfat els assecats punk en els mullet, les punxes en cabells afro i els monyos baixos imitant els estils dels anys 90, així com els monyos masculins com el d’en Gerard Quintana als Gaudí.

Per al team de Frame va ser fascinant poder formar part del dia més TOP del cinema català, treballant envoltats de glamur i creativitat i compartint les emocions a flor de pell que van viure els guanyadors.

Com que una imatge val més que 1.000 paraules... només cal que us relaxeu i mireu...