Publicat el

Viu els Special Frame Days i cuida’t els cabells al millor preu

El gener és sinònim de nous propòsits, de canvis d’hàbits, de reptes... i també de preus especials. A Frame, enguany, hem preparat els #SPECIALFRAME DAYS, perquè puguis començar l’any cuidant-te els cabells amb els millors tractaments i tots amb un 20% de descompte.  

 • Pack Keratina
 • Tractament Allisat Orgànic
 • Tractament Biopolimerització
 • Flash Keratina
 • Ritual M32
 • Bon Guard
 • Silaplex
 • Tractament Bottox
 • Insta Power
 • Tractament Reconstructor Olaplex
 • Tractament Reparador Intensiu Olaplex

Recorda que més enllà del rentat i assecat rutinari o del tallat habitual, els cabells agraeixen tractaments específics per mantenir un aspecte saludable i ara tens l’oportunitat de cuidar-los a un preu especial.

Si et vols fer una coloració o una decoloració, et recomanem que unes setmanes abans preparis els cabells amb un tractament reestructurador, ja que reforça els enllaços interns dels cabells, protegeix la fibra capil·lar dels danys químics i disminueix el risc de trencament dels cabells. 

Si el que vols és conservar el color que portes, la millor opció és un tractament que protegeix i allarga el color. Tracta i cuida en profunditat la fibra capil·lar i és molt recomanable de fer després de fer-te color. 

En el cas que et notis els cabells apagats, sense llum, t’aniria bé un tractament que aporti hidratació, nutrició, reparació i brillantor. I si els tens molts fins i amb poca vitalitat, et proposem un tractament que construeix els enllaços de disulfur dels cabells que es trenquen, els enforteix i també els hidrata. 

Un altre dels problemes més habituals entre els cabells de les dones és el de les puntes obertes o trencades. Aquesta disfunció es pot resoldre amb un tractament que sani, enforteixi i reconstrueixi els cabells. I si el problema és la caiguda, et proposem treballar-ho amb vitamines de dues primeres marques -Montibello i Kérastase- que ens asseguren bons resultats. 

I si ets de les que et molesta anar amb els cabells encrespats i frisats, dir-te que també podem fer-te un tractament que elimina l’encrespament, augmenta la brillantor dels cabells i els aporta hidratació i un tacte sedós. 

Sigui quin sigui el teu cas, si demanes hora a un dels salons FRAME et farem un diagnòstic dels teus cabells i et proposarem el tractament que més s’adeqüi a les teves necessitats. També t’assessorarem perquè puguis adquirir els millors productes per fer el manteniment a casa, ja que els tractaments a la perruqueria són molt importants, però el manteniment a casa és indispensable. I t’explicarem com aplicar-te correctament cada producte, després d’un bon rentat, amb l’objectiu que el tractament sigui el màxim d’efectiu.