Publicat el

A Frame elaborem, en col·laboració amb Osonament, el nostre pla de diversitat

Avancem cap a una societat cada vegada més diversa, fruit d’una rica multiplicitat de perfils i realitats. La diversitat ens convida a assumir un repte i una responsabilitat, tant individual com col·lectiva, i en aquest compromís hi juga un paper essencial el sector empresarial.

Ens calen organitzacions compromeses amb els principis d’igualtat d’oportunitats i no discriminació que contribueixin a la responsabilitat social mitjançant la integració de persones treballadores amb cultures i perfils diversos.

Amb aquesta finalitat, des de Frame Hair Club participem en el programa Next Diversitat i Empresa que ha nascut amb la voluntat de promoure la sensibilització des del punt de vista social i empresarial i amb el propòsit d’acompanyar tant les persones empresàries en la incorporació i gestió de la diversitat a les organitzacions, com les persones en situació de vulnerabilitat en el camí d’inserció al mercat laboral.

Com a empresa apostem per donar valor als valors: salut dels cabells i del planeta. El tracte únic i personalitzat defineixen el nostre projecte i, en aquest sentit, volem posar de manifest les accions que, dia a dia, integrem dins el nostre ofici. Per això, dins el marc d'aquest programa, hem signat un conveni de col·laboració amb l'entitat Osonament, amb qui compartim cultura de responsabilitat, per a l'elaboració del Pla de diversitat de la nostra empresa. Amb aquest pla volem ser pioners en el recull d'accions, però també de propostes de millora i creixement social i de teixit de territori.

El pla, actualment en elaboració, consta d'una part legislativa en matèria de diversitat i igualtat d'oportunitats, una part de diagnosi de les accions aportades per la nostra empresa que donen valor a la diversitat i una tercera part de propostes. Un cop elaborat i registrat al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, iniciarem la consolidació de totes les activitats i accions que portem a terme i que emprendrem en un futur proper.