Publicat el

Trenquem amb la rutina!

A Frame tenim clar que, de tant en tant, cal trencar amb la rutina. I no només ho pensem, sinó que ho posem a la pràctica amb l’organització d’esdeveniments que són una injecció d’energia positiva per a nosaltres i per a totes les clientes i les professionals que hi participen.

Glamur, somriures, brindis amb cava, recollits tendència, converses desenfadades, coneixement de nous productes... tot en un ambient relaxat que ens permet, a tots plegats, deixar de banda per una estona les preocupacions diàries i gaudir de la màgia de la moda i la perruqueria.

Fa uns dies vam fer al saló de Vic el Blondie Day, esdeveniment dedicat a les persones amb cabells rossos i, properament, farem nous esdeveniments, un pensat per a les parelles que es volen casar i els altres oberts a tothom que tingui ganes de conèixer les novetats d’una de les marques Premium del sector de les planxes i assecadors per als cabells.

Si et cases i vols conèixer de primera mà propostes interessants, et convidem a venir a les
portes obertes que organitza el Dalmau el proper 19 de novembre, on hi aportarem recollits i tendències de núvia per al 2024. Només cal que t’inscriguis a hola@framehairclub.com.

I si ja estàs pensant en els regals de Nadal, la teva festa són els LOVE DAY GHD que farem als salons de Barcelona (23 de novembre) i Vic (30 de novembre). Tant a Vic com a Barcelona, de 6 a 8 de la tarda, podràs descobrir les tendències per aquest Nadal, mentre converses tot prenent una copa de cava i gaudint d’una nit glamurosa.