Publicat el

L’acord entre Montibello Perruqueria i Frame Hair Club

Ja farà gairebé un any que vam signar i oficialitzar l’acord de col·laboració entre els salons de perruqueria Frame i Montibello, reconeguda marca catalana dedicada a la fabricació i distribució de cosmètica professional.

Vam ser afortunats de tenir un espai per poder donar la benvinguda a l’equip de Montibello al nostre saló Frame de Vic i poder explicar i donar a conèixer, davant d’alguns mitjans de comunicació, l’acord que vam signar i els valors que ens uneixen, com la sostenibilitat i la innovació.

A hores d’ara seguim treballant amb ells, creiem fermament amb la marca, ens agrada treballar amb els seus productes i desitgem seguir així durant molt de temps.

Marc Carol, CEO de Frame i Enric Aliberch de Montibello formalitzant l'acord entre les dues marques.
Enric Aliberch i Marc Carol formalitzant l'acord.

 

"Des de Frame Hair Club Perruqueries estem treballant per aconseguir uns salons sostenibles referents dins el sector" aquesta va ser la declaració de Marc Carol, CEO de Frame Hair Club.

Vam poder provar la nova línia de productes Decode Zero: gel de definició i spray texturitzador, productes pels cabells amb un 90% d’ingredients d’origen natural. Productes amb els quals aconsegueixes fàcilment una fixació neta, sense residus i amb un acabat natural.

 

 

El Decode Zero Pure és un gel base aigua. S’utiliza per moldejar els cabells  i es pot utilitzar en moll o en sec si es vol donar forma amb l’assecador o la planxa. Controla l’encrespament.

El Decode Zero Perfect és un spray dissenyat per aportar naturalitat i moviment als cabells sense carregar-los ni embrutar-los. Producte texturitzant pels cabells que aporta volum i densitat. S’utilitza en sec. Forma part de la gama de styling de fixació invisible i neta.

 

 

Així doncs, si no coneixes aquests productes que tenen cura dels teus cabells i del mediambient vine a qualsevol de les nostres perruqueries Frame. Molt possiblement els utilitzem per fer l’acabat del teu nou look 😉

T'hi esperem!