Publicat el

Frame Hair Club escriu per dos referents del sector: Montibello i la Revista Tocado

Frame Hair Club estem contents i orgullosos de que marques reconegudes com són Montibello amb la distribució de productes de perruqueria i estètica i la Revista Tocado com a referent dins el sector i primera revista en espanyol per a empresaris i professionals de la perruqueria, vulguin comptar amb nosaltres per aportar el nostre coneixement després d’anys d’experiència.

Col·laborem amb ells des de gairebé els inicis de Frame. En aquest post volem fer un recull d’articles i/o entrevistes per obrir-te una porta més a conèixer què és Frame i a saber més de temes molt interessants des del nostre punt de vista. Comencem?

 

 

Hem escrit dos posts pel blog de la web de Montibello:

"La normalidad es la incertidumbre"

 

En el qual ens demanaven que expliquéssim la tornada a la nova normalitat post confinament. Evidentment hem hagut de canviar moltes coses, si vols saber quines i corroborar que estàs davant d’uns salons saludables, pots repassar l’article aquí.

 

 

"Abrir un salón en tiempos de crisis: cambio y oportunidad"

 

Tots som conscients que estem immersos en una de les crisis més importants dels últims anys. Tot i això, i tal com teníem previst, a finals del mes de maig d’aquest 2020 vam obrir un nou saló Frame a Girona.

Portàvem molt temps treballant-t’hi i evidentment aquesta nova situació no ens va fer enrere. Dona una cop d’ull i descobreix què t’ofereix el nou saló.

 

I pel que fa als articles per la Revista Tocado, aquí et deixem el resum dels que tenim publicats fins ara. Aquests articles els publiquen a la seva pàgina web així com també a la revista en paper que pots trobar a nombrosos salons de l’Estat.

"Montibello y Frame Hair Club comprometidos con la innovación y la sostenibilidad"

 

La revista Tocado va estar present a la presentació de l’acord entre Montibello i Frame Hair Club i se’n va fer ressò a la seva revista i pàgina web. T’hem preparat un post parlant d’aquest event que tant important va ser per a nosaltres. El pots llegir aquí. 

 

"Entrevista a Marc Carol: liderando el cambio"

 

Una entrevista directa a Marc Carol, propietari dels salons Frame Hair Club. Vols saber com va arribar al món de la perruqueria? Tens curiositat per saber perquè no ha apostat per salons low cost? I què en pensa ell de les perruqueries sostenibles? A més a més coneixeràs una aplicació amb la que poder analitzar les etiquetes dels productes cosmètics, perquè no caiguis al parany del greenwashing.

Tot això i més ens ho explica en Marc Carol en aquesta entrevista.

 

"Cut & Color: el estilo mod por Marc Carol y Susana Garcia"

 

En aquesta ocasió Marc Carol i Susana Garcia van escriure un article donant visibilitat a un estil masculí que tots hem vist, però que potser desconeixem el nom pel qual és conegut.

Si no saps d’on prové aquest estil i vols saber quina és la tècnica per aconseguir aquests talls ho tens molt fàcil llegint aquest article.

 

"Cortes, color y complementos para un verano y un Cabello diferentes"

 

 

Les tendències van canviant tot sovint i cadascú de nosaltres ja té un estil que perdura en el temps. De totes maneres amb l’arribada del bon temps pot venir de gust un canvi, oi? En Marc Carol i la Mireia Sánchez ens expliquen quines són les tendències de tall, de color, d’accessoris. I no només per les dones sinó també pels homes.

Descobreix-les aquí!

 

 

I ja per finalitzar, l’última aportació en aquest mitjà ha sigut una entrevista molt interessant en la que podem descobrir, segons Marc Carol, com ha afectat la pandèmia als clients en relació als seus cabells.

"Marc Carol y el nuevo Frame Hair Club: la peluquería encuentra su futuro"

 

També ens parla del nou projecte que ha començat en plena pandèmia i com això ha fet replantejar certes accions.

Llegeix l’entrevista aquí.

 

 

 

 

 

 

Com a consumidor/consumidora de centres de perruqueria creus que has modificat els teus hàbits envers abans del Coronavirus? Potser dones prioritat a altres coses? Ens interessa la teva opinió!

Gràcies per fer-nos costat una vegada més.