Publicat el

Fall in Love – Col·lecció tardor 2022

fall-new-hair-collection
perruqueries-frame-nova-colleccio

Fall in love, en català, enamorar-se. Enamora't per primera vegada, reenamora't de tu mateix, de la parella, de la gent que estimes, de la vida!

I sí, l'estiu és molt divertit, les vacances, les terrasses, poca roba... Però per fi arriba la tardor, amb tot el seu romanticisme, la fresca i els tons ataronjats.

fall-in-love-peluquerias-frame
coleccion-cabello-otoño

Moment de treure la roba d'entretemps i actualitzar el teu estilisme. Sense les inclemències del sol, i després d'un bon tractament, per fi podem tornar a pentinats més sofisticats, a colors més treballats i duradors, a cabells amb més lluentor.

Castanys, vermells, ataronjats, metal·litzats... A Frame disposem d'una àmplia gama de productes i serveis per proposar-te el que encaixi més amb el teu estil.

Els coures, els daurats i els tons mel són els colors romàntics més oblidats als carrers.

Els homes son protagonistes també en aquesta historia de color i passió. Els cabells curts, no rapats. Ens agraden els cabells amb les seves textures, llargs i fins, ondulats i també enrinxolats. Hem d’esplaiar-nos amb les formes naturals dels cabells de l’home i proposar-los que no és rapin tant.

man-hair-style

En aquesta ocasió hem aplicat un color òxid a mig cap, que dona molta personalitat a en Dylan, que estudia fotografia.

Quan acolorim mig cap a un home, half head dyed man, li ressaltem la part artística, la creativitat, i donem un punch a la seva carrera professional.

Homes, us animem a pintar-vos mig cap o per zones, amb tons molt contrastats o amb harmonia.

perruqueries-frame-hair-club
moda-otoño-2022

La Laura ja té un to ros càlid, un xic pèl-roig. Les persones amb els cabells pèl-rojos naturals tenen una sensibilitat especial en la pell i en el caràcter. La seva pell, blanca i fina, ens diu que són com la porcellana, fràgils i valuoses.

En aquest cas només hem volgut ressaltar la seva bellesa natural, esprémer-la al màxim, potenciar-la i treure en les nostres col·leccions un coure, per animar les nostres clientes més fashion victims a tastar aquesta tardor, aquests tons tan melancòlics.

cabello-estilo-chico-otoño
coleccion-color-cabello-otoño
coloracio-cabells-perruqueria

Desitgem que aquesta tardor gaudiu molt dels coures-mel.

Fall in love with Frame!