Publicat el

El nostre top 3 en productes revolucionaris de perruqueria

cabells-nets-sans

Des de Frame Hair Club hem fet una selecció per donar-te el TOP 3 de productes de perruqueria per aconseguir uns cabells sans i bonics a l'estiu. Els vols conèixer? Segueix llegint!

Realment no estan en ordre de qualitat perquè els tres packs són excepcionals i tot dependrà de les necessitats dels cabells, per tant, comencem!

Hair care: Montibello

xampu-condicionador-mascareta-montibello-cabells-estiu

Aquest trío de productes de Montibello és molt complert i consta de xampú, condicionador i mascareta. De totes maneres veuràs que no són els típics productes.

El xampú Repair my Hair de Montibello és un xampú micel·lar. I què vol dir això?

  • Que aconsegueix que els cabells no perdin elasticitat.
  • Que les micel·les atreguin i atrapin la bruticia sense agredir la fibra capil·lar.
  • Permet estalviar fins a 1L d'aigua en el moment d'aclarir els cabells.

Aconsegueix revitalitzar els cabells, enfortir-los i mantenir-los nets per més temps.

El condicionador Save My Hair de Montibello és un condicionador instantani que protegeix dels agents externs.

Condiciona, hidrata i suavitza. Evita l'encrespament. Amb filtres UVA-UVB que combaten l'oxidació causada pels agents externs. No necesita ser aclarit.

La mascareta capil·lar de Montibello és una mascareta revitalitzant que protegeix el color i hidrata els cabells. En 15 minuts, reviu la lluentor dels teus cabells! Per saber-ne més, llegeix-ne més aquí.

Hair care: M32 Natural

productes-cabells-cruelty-free-estiu

3 productes de cosmètica capil·lar natural vegana i cruelty free de la més alta qualitat.

Amb el xampú reparador i termoprotector d'M32 Natural que repara la fibra els teus cabells viuran un estiu de somni! Protegeix de les fonts de calor com la radiació solar. Aporta la hidratació necessària perquè no apareixi el temut encrespament.

El condicionador d'arròs o espígol d'M32 Natural és una dels més venuts quan parlem de cabells tenyits o amb reflexes. Protegeix el color, repara els danys i nodreix.

Amb la mascareta reparadora d'M32 Natural obtindràs resultats immediats, passa d'uns cabells danyats a uns cabells suaus, saludables i brillants. Gràcies a l'oli de Monoï protegeix dels agents externs perjudicials com els sol o el vent.

Hair care: Kérastase

soleil-kerastase-cabells-estiu

L'última tríada de productes que formen part d'aquest top 3 de les perruqueries Frame Hair Club és de Kérastase, la línia Soleil.

El xampú Bain Après-Soleil de Kérastase restaura la suavitat i nodreix els cabells. Protegeix del sol, elimina residus de clor, sal i sorra i il·lumina els cabells brillants.

La mascareta Après-Soleil de Kérastase és el complement perfecte per a una protecció òptima dels cabells exposats al sol.

Finalment, la crema UV Sublime de Kérastase, multiprotectora amb doble acció: nutrició i control de l'encrespament. A més evita el trencaments dels cabells aportant-los força i vigorositat. No necessita aclarit.

Quin pack d'aquest top 3 t'encantaria provar? Vine a qualsevol dels nostres salons Frame Hair Club (Vic, Manlleu, Girona i Barcelona) i una de les nostres estilistes t'aconsellarà el que millor s'adapti a les condicions actuals dels teus cabells.

Vine sense compromís, sense condicions, nosaltres t'informem i t'aconsellem el millor per a tu i els teus cabells.