Publicat el

Els productes capil·lars indispensables per aquest estiu

mascaretes-cabells-estiu-perruqueria

És indispensable tenir en compte que les condicions climatològiques d'aquesta època malmeten els nostres cabells i que cal trobar-hi solucions.

Per això avui et suggerim una sèrie de productes pensats per combatre les agressions de l'estació de l'any més calurosa i poder gaudir així d'uns cabells sans i ben cuidats.

Encara que no tinguis temps, val la pena, i ho veuràs quan ho provis. Amb un simple gest, quantes coses bones podem aportar als nostres cabells!

MASCARETES

Solar mask d'M32 Natural

hair-sun-mask-m32-natural

Amb un còctel d'ingredients naturals ben formulats aconseguiràs aportar suavitat, hidratació i joventut als teus cabells danyats per qualsevol de les agressions típiques de l'estiu (radiacions solars, vent, sal, clor, humitat...).

A més ens encanta perquè és 100% natural, vegà i no testat en animals. 

Pots conèixer i provar la marca a qualsevol dels nostres salons Frame Hair Club.

Volem destacar-ne aquests ingredients:

  • Oli de coco: és un emolient, hidratant i purificant. Protegeix i repara els cabells sense saturar-los.
  • Oli de jojoba: és un gran condicionador i reparador capil·lar. Millora l'elasticitat dels cabells i té cura dels cuirs cabelluts més sensibles.
  • Oli de monoi: és un emolient natural concentrat que penetra per rehidratar i protegir contra els danys externs com el vent i el sol.

Mask sun care de Montibello

Es tracta d'un tractament profund indicat per a cabells exposats al sol perquè els repara i nodreix aportant-los sedositat i flexibilitat.

Conté ingredients com l'oli de macadàmia, de monoï i de coco, que protegeixen de les radiacions solars i amb un derivat de la citronella natural capaç de neutralitzar l'olor de clor i altres olors ambientals.

mask-sun-care-montibello

Sun care treatment spray de Montibello

Aquest producte pots portar-lo a la platja, a la piscina, a la muntanya i aplicar-lo còmodament gràcies al format en spray, sempre que ho creguis oportú. Pots aplicar-lo tan en cabells secs com humits i es recomana no esclarir.

Prevé la deshidratació i protegeix el color i la fibra capil·lar.

Amb els mateixos ingredients que la mascareta de la mateixa línia (oli de coco, de monoï i macadàmia) aconseguiràs un efecte antioxidant, protegir de les radiacions solars, prevenir la deshidratació i tenir cura del color i dels cuir cabellut.

 

sun-care-treatment-spray-montibello

Mascaretes amb gorro de Montibello

mascaretes-instantanies-montibello-time-to

Cabells nous en 15 minuts! 3 mascaretes perquè puguis triar segons les necessitats dels teus cabells. Cada una d'elles conté 30ml de sèrum ultraconcentrat capaç de penetrar a la fibra capil·lar millorant l'aspecte dels cabells des de l'interior i sense aportar pes.

La mascareta Time To Recharge aporta hidratació. A més a més, revitalitza i protegeix el color. En resum, compensa els aspectes negatius que produeix la pèrdua d'aigua (el trencament, la pèrdua de lluentor i de color i el ressecament).

La mascareta Time To Detox aporta protecció. Ideal per oxigenar el cuir cabellut. Purifica i revitalitza proporcionant la lluentor i la suavitat d'uns cabells sans.

La mascareta Time To Recue aporta reparació. Força i resistència per a uns cabells rejovenits. conté un potent concentrat d'actius antiedat que farà que sentis una renovació total dels cabells a l'instant.

Es tracta d'unes mascaretes ideals per fer a casa, per dedicar-te a tu mateixa aquells minuts de cura i d'estima que ens mereixem. Realment t'assegurem que en aquest cas l'estona que hi dediquis haurà valgut la pena quan vegis els resultats!

CONDICIONADORS

Color Protect Conditioner

colour-protect-conditioner-montibello-peluqueria-frame

Perfecte condicionador ideal per a cabells tenyits per protegir-los de les agressions tèrmiques i mediambientals.

Proporciona una protecció sublim del color per una lluentor i esplendor sense límits!

Beneficis:

  • Condiciona els cabells a l'instant.
  • Protegeix i allarga el color en el temps.
  • Facilita el pentinat i té cura de la fibra capil·lar.
  • Resultat: cabells més brillants, flexibles i sedosos.

Repair Active de Montibello

repair-active-treatment-balm-montibello-frame-peluquerias

Hidratant intensiu per reparar els cabells més danyats. A l'instant proporciona suavitat i facilitat en el pentinat.

Reparador nutritiu intensiu. Retorna el ciment intracel·lular i repara la barrera lipídica de la fibra capil·lar.

És un excel·lent protector tèrmic.

repair-active-sealed-ends-peluqueria-frame

Reparador de puntes obertes. Producte d'acabat que segella, nodreix i repara les puntes obertes i fràgils. Proporciona sedositat a les puntes, aportant un aspecte suau i natural als cabells.

Keratin Force

keratin-force-treatment-balm

Es tracta d'un bàlsam de ràpida acció per a cabells normals, fràgils o danyats que maximitza el poder de la resistència natural dels cabells.

Facilita el pentinat, ofereix protecció tèrmica i restaura la queratina de la fibra capil·lar.

Silaplex Bond Protector

silaplex3-perruqueria-frame

Tractament protector anti trencament per utilitzar a casa després del protocol del saló.

El tractament de Silaplex consta de 3 passos, els dos primers es realitzen al saló i el tercer, que és aquest, es realitza a casa.

Et recomanem aquest tractament quan realitzes canvis de color, sobretot si són arriscats.

Aquesta és la selecció de productes per mantenir els cabells molt sans aquest estiu! Pots venir a qualsevols dels nostres salons Frame perquè una de les nostres estilistes t'assessori si és el que necessites.

No esperis més i dedica't aquest temps tant valuós per lluir cabellera aquest estiu!