Publicat el

La passió pel món de l'art

Som artistes. Sempre ho diem i ens hi sentim. Som artistes en una disciplina potser més lligada a la quotidianitat, però no per això menys atractiva. El món de la moda i la perruqueria és art i és des d’aquesta lectura que ens agrada establir vincles amb altres disciplines artístiques.

Aquest any, gràcies a Montibello, hem pogut col·laborar amb una de les companyies de teatre més rellevants del nostre país, Dagoll Dagom. Una companyia amb gairebé 50 anys de trajectòria que ara presenta el que serà el seu últim espectacle de creació -‘L’alegria que passa’- abans de posar punt i final a la seva brillant carrera.

Des de Frame, hem pogut col·laborar en aquesta obra com a estilistes de dues excel·lents actrius com ho són l’Àngels Guanyalons i la Mariona Castillo. Per donar resposta a les necessitats del personatge, a l’Àngels li hem donat estructura al ris dels seus cabells i li hem retocat el color cap a una tonalitat més clara per aportar-li llum. En el cas de la Mariona, li hem aplicat un to coure a la melena i li hem fet unes extensions per aconseguir més llargada. Dos treballs que ens han permès aplicar la tècnica més adequada a cada persona, després de treballar amb la creadora dels personatges, Claudia de Anta, el personatge i el seu caràcter.

Després de fer el treball, hem tingut la sort de poder-les veure dalt de l’escenari i per això us animem a tots a anar al teatre a veure aquest magnífic musical -teniu temps fins a mitjan mes de maig.

I també volem encoratjar-vos a ser partícips de l’art a través de la perruqueria. Si demaneu hora a Frame, us ajudarem a ressaltar la vostra bellesa, perquè tal com diu Coco Chanel, ‘La bellesa comença amb la decisió de ser un mateix’.

Imatge cedida per Montibello