Publicat el

Saps per què hauries de triar la coloració vegetal pels teus cabells?

coloracions-vegetal-natural-vegana

Totes sabem que tenir cura dels cabells és una cosa ben important i que utilitzant bons productes podem aconseguir uns cabells sans. I si el que vols és aportar-los color, tria sempre una coloració vegetal. Ara t'expliquem el per què 🙂

D'uns anys cap aquí hem vist com s'han anat creant moltes marques de cosmètica capil·lar naturals, pensades per cuidar la nostra salut i la del mediambient.

A les nostres perruqueries Frame apostem per línies que treballin sota aquests valors ja que tenim molt clar que la nostra feina és fer-vos el pentinat/tallat que més us escaigui i a la vegada fer-ho cuidant-vos amb productes fets amb els millors ingredients.

Segueix llegint per conèixer els avantatges de la coloració vegetal.

Color Shake by M32 Natural

La coloració vegetal de la que avui us parlem és Color Shake by M32 Natural.

És una coloració natural capil·lar nascuda fa més de 5 anys. Un producte sostenible, natural, amb bons resultats, ecològic i professional que ofereix una coloració estable i de qualitat.

color-shake-coloracion-vegetal

Diferències bàsiques entre coloració vegetal i química

La coloració vegetal no penetra dins el cabell sinó que crea un capa que el protegeix.

No conté aigua oxigenada.

Color Shake està formulat amb ingredients totalment naturals: plantes, arrels, espècies, fruites, fulles i arbres. Tots aquests ingredients venen en forma de pols dins una bossa tancada hermèticament i totalment opaca per no alterar-ne les propietats.

Aquesta barreja en pols l'haurem de barrejar amb aigua calenta per aconseguir la mescla i aplicar-la als cabells.

El color de la coloració química és molt inestable, varia en funció del sol, la sal de mar, el clor de la piscina, etc. perquè s'oxiden amb l'aire.

"La tecnologia i coneixements actuals ens han permès controlar amb més exactitud el color, la durada i els beneficis de cada planta"

Avantatges de la coloració vegetal

Aconseguim uns resultats de coloració més graduals sense contrastos amb l'arrel.

És molt cuidadosa amb els cabells ja que no oxida i això sumat als beneficis de les plantes amb les quals estan formulats aporta suavitat i protecció a la fibra capil·lar.

Gràcies a aquestes característiques podem aplicar-la en cabells fràgils o maltractats. És més, ens aportarà brillantor, textura i cos.

Amb la coloració vegetal sempre parlarem de tons de cabell naturals, des del més ros al més morè passant per vermellosos, coures i una gran varietat de tons que t'encantarà.

En funció del teu color de cabells i l'estat d'aquests t'aconsellarem el que millor s'adapti a tu.

carta-coloracion-vegetal-color-shake

Coloració testada per professionals amb consumidors reals

Fa molts anys que existeixen coloracions naturals; el problema és que sempre s'havien utilitzat de forma intuitiva. Amb la coloració Color Shake d'M32 Natural això s'ha acabat. Ens arriba amb totes les formulacions exactes per aconseguir cada un dels colors de la carta.

Així doncs, deixa't aconsellar per la teva estilista de Frame, i el que segur que et trobaràs serà una coloració natural molt precisa, duradora i sana.

I recorda, a Frame et fem pressupost del que ens demanis sense compromís, perquè puguis saber què et costarà. Pregunta per la coloració vegetal Color Shake i t'informem del que necessitis de forma totalment personalitzada.

Et passes a l'ecostyling? La perruqueria sostenible t'està esperant a Frame Girona, Manlleu i Vic.

Saps que pots guanyar una coloració vegetal Color Shake?

sorteig-cooracio-vegetal-instagram

Sí! No perdis més temps, entra al nostre Instagram i participa al sorteig. Com que ja t'has llegit aquest post de la coloració vegetal, ho tindràs molt fàcil 🙂

 El sorteig està actiu des del dia 24 de setembre de 2020 fins el dia 30 de setembre de 2020.