Publicat el

Evitar la caiguda dels cabells amb Frame ara té premi

tratar caida del cabello
S'acosta la tardor i, tot i que és una estació de l'any que ens agrada, sovint ve acompanyada d'una caiguda dels cabells excessiva. Saps a què ens referim quan diem caiguda excessiva? Cal que sàpigues que perdre uns 100 cabells al dia és una cosa ben normal, i és que els cabells passen per tres fases que hem de conèixer, l'anomenat cicle capil·lar:
 1. Fase anàgena (de creixement): pot durar entre 2 i 7 anys (aquesta durada és el que determina que els cabells ens creixin més o menys). Sabies que creix aproximadament 1cm. al mes?
 2. Fase catàgena (de transició):  dura entre 3 i 6 setmanes i els cabells deixen de créixer. Respallant-nos podem emportar-nos cabells, que segueixen enganxats al cap, però ja no amb la força de la fase anterior.
 3. Fase telògena (de repòs): dura entre 2 i 3 mesos i els cabells comencen a caure pel seu propi pes, quan ens pentinem, quan ens els rentem, etc.
Com pots veure el cabell neix, creix, hiverna i mor. Evidentment cada cabell porta el seu cicle capil·lar, és a dir, en tot moment tenim cabells en fase 1, en fase 2 i en fase 3. Si detectem que ens cauen més cabells del que es considera normal hem de revisar certs aspectes de la nostra vida, de la nostra salut, perquè existeixen moltes possibles causes, com ara: genètiques, d'envelliment, post-part, malalties de la pell, mala circulació, tiroides, mala alimentació, stress, mals hàbits, etc. Recordar els efectes nocius del tabac i de l'alcohol. La importància de practicar esport i evitar una vida sedentària. I cuidar l'alimentació. És cert que és usual patir dèficit de certes vitamines o nutrients en general, per això existeixen els suplements per evitar la caiguda dels cabells.

Minerals i vitamines essencials per a la salut dels nostres cabells

VITAMINES A, B, C i E

(alguns dels aliments que en contenen)

 • Vit. A: hortalisses de color verd, taronja i groc. 
 • Vit. del grup B: nous, pèsols, rovell de l'ou, cereals integrals, sardines o llevat de cervesa.
 • Vit. C: pebrot vermell, bròquil, kiwi, taronja, llimona, julivert o grosella.
 • Vit. E: fruits secs en general, olis vegetals, cacauets, alvocat o espàrrecs.

FERRO, SILICI, SOFRE i ZINC

(alguns dels aliments que en contenen)

 • Ferro: llegums, espinacs, llevat de cervesa, festuc o mill.
 • Silici: fruits secs, alvocat, cereals integrals, verdures de fulla verda, algues o llegums.
 • Sofre: ous, ceba, all, bròquil, col, peix, carn, fruits secs o productes làctics.
 • Zinc: llavors de carbassa, fetge, llevat de cervesa, cacauet, ametlles o avellanes.

Cuidar-te la caiguda dels cabells amb Frame ara té recompensa!

Als salons Frame disposem de 3 marques que tenen productes específics per alimentar i fer créixer de manera sana els nostres cabells: Kérastase, M32 Natural i Montibello.

KÉRASTASE

CURE ANTI-CHUTE

Tractament intens per frenar la caiguda dels cabells aportant força, densitat, brillantor i volum.

S'ha d'aplicar 3 cops per setmana sobre els cabells secs o eixugats amb una tovallola distribuint-lo per tot el cuir cabellut i aplicant un massatge suau amb els dits. D'aquesta manera ens assegurem que els beneficis del producte penetren correctament.

Amb Aminexil, ramnosa i complexe AOX com a ingredients principals, asseguren bons resultats en aquestes èpoques en que necessitem aportar un extre als nostres cabells.

kerastase-ampollas-anti-caida-del-cabello
hair-loss-chronos-concentrate-montibello-caida-del-cabello

MONTIBELLO

HAIR-LOSS CONTROL CHRONOS

Tractament intensiu pensat per combatre la caiguda dels cabells hereditària, millorant l'anclatge dels cabells, allargant el cicle de vida dels cabells, més densitat i més fort i vital.

S'ha d'aplicar curosament sobre el cuir cabellut després de rentar els cabells i havent-los assecat amb una tovallola. Farem massatge capil·lar perquè penetri el producte perfectament.

Aplicar de 2 a 3 vials per setmana si la caiguda és severa o 1-2 vials per setmana si és caiguda estacional.

M32 NATURAL

XAMPÚ I LOCIÓ ANTICAIGUDA

Duet de xampú i loció per períodes de caigua excessiva dels cabells. Estimulen el creixement dels cabells, aporten brillantor i densitat.

Això gràcies als seus ingredients naturals principals: extracte de camamilla, de germen de blat i de soja i baicalina.

El xampú s'aplica com qualsevol altre xampú i la loció, un cop eixugats els cabells amb una tovallola l'aplicarem sobre el cuir cabellut i farem un massatge suau amb els dits per estimular i potenciar els beneficis del producte.

I aquí ve el premi!

Si compres el Cure Anti-Chute de Kérastase o el Hair-loss Control Chronos de Montibello a qualsevol dels nostres salons Frame Hair Club tindràs el privilegi de poder venir a Frame cada vegada que t'hagis d'aplicar el tractament.

Nosaltres mateixes te l'aplicarem, et farem un massatge capil·lar i t'assecarem els cabells, sense cap cost addicional.

Què hi dius? T'hi animes?

A Frame volem ajudar-te amb la teva salut capil·lar, perquè per a nosaltres és molt important que et sentis bé amb els teus cabells.