Publicat el

Colors de cabells en tendència per aquesta tardor-hivern 2020

tendencia-cabells-tardor-2020

Sabem que cada any hi ha uns colors de cabells que són tendència i que sovint ens arriben per la moda i els estilistes més reconeguts a nivell mundial.

Per aquesta tardor i hivern hi trobarem dues vertents: colors d'allò més naturals i tonalitats més fantasia.

Segur que trobes el que més t'escau, segueix llegint!

Rosa pastel: fantasia al poder

Els colors pastels, sobretot el color rosa, és un color en total tendència. De fet, aquest to pastel es porta a l'extrem per aconseguir-lo més suau que mai.

Si es fa ben fet és un color que afavoreix molt. Per això cal que et posis en mans d'un bon professional ja que en la majoria de casos aquest color requereix de decoloració prèvia.

Podràs escollir si el vols d'arrels a puntes o prefereixes deixar les arrels del teu color i la resta amb aquest deliciós rosa, ja que les dues opcions són vàlides, per suposat. Això sí, el que es porta són tons suaus.

Tardor-hivern 2020: tons molt naturals

Tons molt naturals per fer front a una tardor i un hivern de 2020 ben especial.

Tonalitats fosques sense arribar al negre més pur. Rossos càlids, castanys clars, daurats, smoky gold, com el de Natalie Portman a la foto. Tampoc els tons blancs com els que s'havien portat anys enrere, però sí els grisos.

Recorda que per a tons naturals pots utilitzar la coloració natural, herbal y vegana Color Shake by M32 Natural, que pots llegir-ne més sobre aquest excel·lent producte en aquesta entrada del nostre blog.

Quin és el teu color preferit? Coincideix amb el que portes?

De totes maneres, deixem-nos de modes i de tendències i tinguem clar que el millor color de cabells per a tu és aquell amb el qual tu t'hi sents còmode i t'hi veus guapa.

I, de fet, el color dels cabells no és una cosa permanent, la qual cosa significa que si ara ens ve de gust un color i ens en cansem, sempre podem tornar al nostre saló de referència i fer-nos un nou canvi de color.