Publicat el

El xec regal que necesites per fer feliç a qui més estimes

Sovint quan vols fer un regal a una persona i desitges que aquest sigui especial et resulta complicat, oi?

Amb Frame t'ho posem fàcil:

et donem l'opció de fer un pack de productes de qualitat de perruqueria, però el que s'ajustarà perfectament a aquesta persona especial a qui vols fer feliç és el xec regal, que et dona les possibilitats que tu desitgis:

Vols regalar un import? Tu tries quin. Vols regalar un servei? Escull el que creguis que més li agradarà a l'afortunat/da. Vols un conjunt de serveis? També t'el preparem a mida.

I per posar-t'ho més fàcil et donem dues opcions de compra: venint directamente a qualsevol saló perruqueria de Frame Hair Club (recorda que estem a Vic, Manlleu i Girona) i online a través de la nostra pàgina web.

Si et decideixes per venir-nos a veure personalment marxaràs a casa amb un sobre ben bonic amb el xec regal personalitzat a dins.

Si et decideixes per comprar-lo online podràs introduir el mail de qui ha de rebre el regal perquè li arribi directament en format digital.

És una opció que agrada sempre, perquè regalar bellesa, regalar sostenibilitat, regalar experiències, regalar moda és encertar-la segur!

I per descomptat, si tens dubtes o necessites fer qualsevol consulta a respecte, contacta amb nosaltres 🙂