Publicat el

Objectiu: reenamora’t dels teus cabells!

tractaments-capilars-hidratants-perruqueria

L'estiu i les vacances van arribant a la seva fi i comença aquell moment en què tornem a una vida més ordenada, a seguir uns horaris, a menjar més sa i sense fer massa excessos i fins i tot potser a implementar noves rutines per millorar el nostre estil de vida.

I és que encara que ens hi volguem resistir, els éssers humans estem fets per viure amb rutines i la realitat és que les rutines ens aporten certs beneficis que cal tenir en compte. Te'n nombrem alguns:

 • Aporten organització a la vida
 • Milloren la qualitat del son
 • Augmenta la nostra eficiència
 • Milloren l'autodeterminació i la confiança en un/a mateix/a

Com que les rutines sovint van associades a aconseguir un objectiu concret, nosaltres et volem proposar que afegeixis un nou objectiu per d'aquí a finals d'any. És un objectiu beneficiós per la salut dels teus cabells i com no, per la teva pròpia salut. Què et sembla, t'hi apuntes?

Volem que t'enamoris de nou de la teva cabellera després d'aquesta estació de l'any que tant ens agrada a totes, però que passa factura a la salut capil·lar.

Com a estilistes amb anys d'experiència sabem que després de les vacances d'estiu veniu a la perruqueria amb una preocupació generalitzada: "em noto els cabells fatal, toca tallar segur!".

I potser sí que toca tallar, però és molt probable que amb un bon tractament d'hidratació i reparació solucionem el principal problema. Tornem la brillantor i la vida als teus cabells!

A les perruqueries Frame Hair Club disposem de tres tractaments boníssims per rehidratar els cabells i reestructurar la fibra capil·lar que t'encantaran!

Abans de res, una de les nostres estilistes et farà un anàlisis i diagnòstic de l'estat dels teus cabells i en funció del resultat optarem per un tractament o altre, segons quin s'ajusti més a les necessitats del teu cabell.

T'hi animes? Vine a qualsevol saló Frame Hair Club i pregunta'ns tot el què vulguis, sense compromís.

Tractament capil·lar: SILAPLEX

Silaplex és un tractament per protegir els cabells davant l'acció dels processos químics com poden ser les coloracions/decoloracions o tractaments d'allisat/ondulat, que generalment durant els mesos de primavera i estiu ens sol·liciteu molt als salons.

Són ideals i ens encanten, però hem de tenir en compte la salut dels nostres cabells i ser-ne conseqüents. Per això et recomanem el tractament Silaplex, que reforça, protegeix i disminueix el risc de trencament dels cabells.

Inclús ara, que per moltes persones és com l'inici de moltes coses (un nou curs a la universitat o a l'escola, comences de nou les classes de ioga o t'inicies en un nou idioma) també és el moment en què feu un canvi de look, nou color o nou estil. I en aquests casos aquest tractament és igualment recomanable.

Beneficis del Silaplex:

 • Reforça els enllaços interns del cabell
 • Protegeix la fibra capil·lar dels danys causats per qualsevol procés químic aplicat
 • Segella la cutícula
 • Disminueix el risc de trencament del cabell
 • Aporta nutrició, vigor, força i lluentor

A més aquest tractament permet fer-ne el manteniment a casa per prolongar així els seus beneficis. És necessari el producte específic (Bond Protector), aplicar-lo i deixar-lo als cabells de 5 a 10 minuts, dos cops per setmana.

Tractament capil·lar: INSTANT POWER

Si després de l'anàlisis realitzat per una estilista veiem que el que realment necessiten els teus cabells és un extre de reparació et recomanarem fermament el tractament de reparació instantània Instant Power Repair Active.

Es tracta d'un tractament indicat especialment per cabells danyats o molt danyats i/o molt deshidratats. Amb aquest aconseguirem reconstruir i restaurar els cabells en profunditat.

Beneficis de l'Instant Power:

 • Efecte antiestàtic
 • Protector tèrmic
 • Tracta, reconstrueix i restaura en profunditat els cabells
 • Repara la barrera lipídica de la fibra capil·lar
 • Els cabells recuperen la flexibilitat i la lluentor perdudes

Tractament capil·lar: LUXURY CAVIAR

Es tracta d'un tractament molt complert, que aporta nutrició i hidratació. Potent antiedat que retorna la lluentor i la suavitat als cabells i que els repara des de la primera aplicació. Cabells deshidratats, apagats, amb tendència a l'encrespament? Possiblement aquest tractament és per tu!

Aminoàcids, vitamines, pantenol i oli de caviar. Gràcies a la seva formulació concentrada de principis actius d'alta cosmètica els resultats són excel·lents.

Beneficis del Luxury Caviar:

 • Alta hidratació
 • Protecció intensa del cuir cabellut i dels cabells en sí
 • Molta lluentor, gràcies a la suau exfoliació que s'aconsegueix fer al cuir cabellut, activant així la microcirculació
 • Regeneració cel·lular
 • Revitalitza els cabells

Aquest tres tractaments capil·lars els fem constantment als nostres salons pels bons resultats que s'aconsegueixen. Si requereixes de més informació o vols que et fem un diagnòstic de l'estat dels teus cabells, dirigeix-te al teu saló Frame més proper i podremo aconsellar-te de manera personalitzada.

Moltes gràcies! I endavant amb l'objectiu! Nosaltres t'ho posarem fàcil.