Publicat el

“Sempre intento transmetre valors com la naturalitat i la sinceritat”

influencer-barcelona-moda

En aquesta ocasió hem pogut parlar amb la Ivet, una noia de 21 anys apassionada pel món de la moda i la fotografía. I és que el moment que estem vivint, en què sembla que la imatge ho és tot, que mostrar-se a les xarxes és un "must" i que sembla que la joventut no té més interessos més enllà de tot això, veiem quina opinió en té ella. Compartiràs els seus punts de vista? Anem a veure-ho!

ivet-rodriguez-influence-moda
ivet-rodriguez-influence-moda-1

Qui és la Ivet i a què es dedica actualment?

La Ivet és una noia a qui li encanta tot el que té a veure amb el món de la moda i la fotografia. Actualment em dedico al món de la moda i patronatge de roba i accessoris de bebè.

Estàs creant la teva pròpia marca personal: Com va començar? Quan temps hi dediques? Quines accions realitzes que t'ajuden a tirar endavant amb aquest projecte? Treballes amb alguna agència?

Realment no sabria dir quan va començar. Recordo que penjava fotos i a gent li agradaven i em començaven a seguir… i així va sorgir! 
 
Realment li dedico molt poques hores en comparació a les hores que li dedicava abans. Potser una o dues al dia, no més. I en realitat no m’obligo a realitzar cap mena “d’acció” (no m’obligo a fer col·laboracions que no m’encaixen per tal d'augmentar seguidors, ni sortejos que crec que no em representen…). Sincerament, penso que l’essència que em representa és ser natural i això es l’única “acció” que tinc en compte. Actualment no treballo amb cap agència.
ivet-rodriguez-moda-influencer-barcelona

Pots viure de la teva marca personal o de moment ho compagines amb alguna altra feina?

A dia d’avui ho compagino amb un projecte personal que vaig iniciar conjuntament amb la meva germana farà un any. No contemplo Instagram com una feina, almenys a dia d’avui.

Quins valors vols transmetre a través de les teves xarxes socials?

ivet-rodriguez-influencer-barcelona

Instagram pot ser un arma de doble fil, tu pots fer un post o penjar una frase i cadascú al llegir-la la veurà d’una manera. Molts cops d’una manera molt diferent a la que tu havies pensat inicialment.

Sempre intento transmetre valors com la naturalitat i la sinceritat. Amor, passió (en el meu cas per la moda…) i dic intento ja que cadascú interpreta després el que ell/a creu.

Amb quin tipus de col·laboracions et sents més còmode?

M’agraden tot tipus de col·laboracions, però sí que és veritat que les presentacions de productes o de col·leccions són les meves preferides.
 
Qualsevol col·laboració presencial m’agrada, ja que adoro conèixer a tot l’equip de persones que hi ha al darrere.
presentacio-montibello-perruqueria-frame-barcelona

Com és la teva relació amb Instagram? Quins sentiments et genera?

Crec que he après a saber com portar-ho. Abans em generava stress per exemple el fet de no tenir contingut per penjar, però a dia d'avui això ja no em passa. Estic molt contenta amb la manera que tinc de gestionar-ho.

Per altra banda, se’m fa una mica incòmode parlar directament per Stories, així que normalment ho faig a través de fotos i text escrit.

Quin és el teu secret per no defallir en aquells moments en que sembla que et falti la motivació per seguir endavant amb el teu projecte?

Sempre he pensat que per aconseguir qualsevol cosa que et proposis, hi ha d'haver un treball darrere i un objectiu clar. Ser constant sempre ha format part de la meva personalitat i crec que aquest és el meu “secret”.

Què podries dir a aquella noia joveneta que té la il·lusió de viure de les xarxes?

ivet-rodriguez-influencer-catalunya

Doncs li diria que les xarxes són molt divertides, molt dinàmiques… però que saben enganyar molt bé. Que estigui alerta perquè de vegades les coses no són el què semblen, i en el món de les xarxes socials encara més. Penso que és molt important que mantingui la seva essència i que no canvïi per tal d’agradar a més o menys gent.

Com et veus d'aquí a 5 anys? Quin és l'objectiu pel qual lluites i estàs treballant?

Mai m’ha agradat parlar del futur, així que intento sempre no tancar-me en un únic objectiu. Sé que en 5 anys seguiré sent la persona constant que sóc a dia d’avui i l’únic objectiu que em plantejo és ser feliç amb el que tingui o hagi aconseguit, seguir tenint a bones persones al meu entorn i sentir-me realitzada a nivell laboral.

Es nota que t'agrada cuidar-te, i nosaltres com a estilistes, ens agradaria fer-te algunes preguntes relacionades: Ets de canviar de look de cabells o et mantens fidel a un estil amb el que et sents còmode? Com et cuides els cabells? Quin és el producte que mai pot faltar a la teva rutina de bellesa capil·lar? 

ivet-rodriguez-presentacio-monitbello-perruqueria-frame-barcelona
No sóc de grans canvis, sempre intento mantenir un look natural. Normalment arrisco amb el tall i forma més que en color. Sempre em cuido el cabell amb tota la gama de xampús de Montibello, adaptant-los a les necessitats que tingui a cada moment: detox, nutritiu,...
El meu producte preferit a dia d’avui és el COSMIC de DecodeZero. Estic obsessionada!

Moltes gràcies Ivet per aquesta estona que ens has concedit amb la que hem pogut veure que vosaltres, els i les joves del nostre país, també valoreu les petites (grans) coses de la vida. A reveure!

I a tu, que has arribat fins aquí, desitgem que l'entrevista t'hagi aportat quelcom de positiu. si vols deixar-nos un comentari pots fer-ho aquí mateix!

Gràcies per ser-hi!