Publicat el

Frame Hair Club Barcelona, perruqueria escollida per Montibello per presentar dos nous productes

montibello-presenta-novetats

Aquest passat dimarts dia 8 de juny de 2021 Frame Hair Club Barcelona va tenir l'honor de ser el saló de perruqueria escollit perquè Montibello fes la presentació de dos nous productes acabats d'estrenar: Cosmic i Cure, de la línia vegan friendly Decode Zero.

A la presentació hi van assistir un nombrós equip d'estilistes de Frame per poder atendre correctament a la premsa de Barcelona que cobrien l'esdeveniment i a les bloggers i influencers de bellesa i lifestyle que van formar-ne part.

Tant l'Aida Jolis, directora del saló, com en Marc Carol, CEO dels salons Frame Hair Club, van liderar la jornada fent que tot es desenvolupés amb la fluidesa i professionalitat que requereixen fets com aquest.

equip-frame-hair-club-perruqueria-barcelona

Equip d'estilistes de Frame Hair Club pel dia de l'event (Ana, Alex, Marc, Mireia, Mónica, David, Carol, Aida)

Bloggers i influencers

Montibello compta amb la col·laboració de bloggers i influencers de bellesa i lifestyle que en aquesta ocasió no es van voler deixar perdre l'oportunitat de provar en exclusiva els dos nous productes d'ecostyling.

Maria José Cayuela i Sonia Martínez del blog de moda Trends & Fashion; Mariona Ribas, actriu; Ivet Rodríguez, dissenyadora de moda; Rebeca Labara del blog A trendy lifestyle; i Lourdes Alonso del blog de moda i bellesa Me paso el día comprando.

maria-jose-cayuela-sonia-martinez
mariona-ribas
ivet-rodriguez
rebeca-labara-trendy-lifestyle
lourdes-alonso

A totes elles vam poder pentinar-les i, evidentment, provar els dos productes de Montibello, amb la qual cosa, podem afirmar que són uns productes de 10!

Novetats: Cosmic i Cure de Decode Zero

spray-anti-frizz-COSMIC-montibello-peluquerias

COSMIC, spray anti-frizz

Aquest spray amb un 92% d'ingredients naturals i vegà, és un tractament anti-frizz de llarga durada que elimina l'encrespament i deixa els cabells suaus, disciplinats i brillants durant almenys 72 hores.

L'aplicació és fa separant els cabells humits en seccions. Per activar la tecnologia repel·lent d'humitat cal fer-ho aplicant l'escalfor de l'assecador.

Amb aquest producte aconsegueixes eliminar l'encrespament, protegir els cabells de l'humitat, aportar força i flexibilitat i gens de pes.

També ajuda a reduir el temps del pentinat i és ideal com a primer per preparar els cabells abans del tall.

CURE, tractament restaurador intensiu

Es tracta d'un producte de tractament, que restaura, dona vida i reforça l'estructura debilitatda dels cabells.

Gràcies a la tecnologia d'absorció ràpida amb una fórmula creada 100% amb tres olis naturals infusionats, augmenta 5 vegades més la hidratació dels cabells.

Oli de cotó, oli de pracaxi i oli d'Abyssinian és la barreja que fa màgia!

Aplicarem la quantitat similar a un llentia (o dues, per a cabells molt llargs) de mitjos a puntes. Apte tant per cabells secs com humits.

ecostyling-montibello-CURE-decode-zero-peluquerias

Aconsegueix uns cabells brillants, suaus, amb la cutícula i puntes segellades, sense aportar pes ni deixar residu, aportant un aspecte natural i sa als cabells.

Ve presentat en una envàs de vidre graçat de 50ml.  i amb dosificador en compta gotes per facilitar l'aplicació.

La premsa

Mitjans del sector van cobrir l'esdeveniment al saló de Barcelona de Frame Hair Club:

A tothom qui va formar part aquell dia d'aquesta presentació al nostre saló de perruqueria Frame Hair Club de Barcelona els volem donar les gràcies.

I a tu, que ens llegeixes, et convidem a qualsevol dels nostres salons per conèixer aquests dos productes, que de ben segur que t'encantaran!