Publicat el

Pack keratina de Frame

keratina-perruqueria-vic-manlleu-girona-barcelona

Que uns mals cabells no t'espatllin el dia!

Vols saber com estalviar temps en arreglar-te els cabells i de quina manera podem ajudar-te nosaltres? T'ho expliquem!

El pack keratina de Frame 2022 t'inclou el tractament + pentinar + una mascareta de manteniment de regal perquè t'emportis a casa! Tot això per només 119€!

Sabem prou bé que s'acosta el bon temps, les ganes de remullar-se a les platges i piscines del nostre país, de seure tranquil·lament en una terrassa a la fresca i passar l'estona conversant amb la família o amics.

També sabem que les que tenim els cabells llargs i que ens agrada lluir-los ben pentinats i sense encrespament ens porta una estona llarga aconseguir-ho. Guanya temps per les coses importants! 😉

amistat-keratina-preus-especials

Keratina amb oli de macadàmia

Hi ha molts tipus de tractaments de keratina, però amb el que treballem als salons Frame Hair Club conté ingredients que aconsegueixen el resultat esperat d'una keratina i a més tenen cura dels cabells.

 • PANTENOL (PRO-VITAMINA B5): enforteix i repara els cabells des de l'arrel.
 • EXTRACTE DE SEDA: hidrata i suavitza els cabells.
 • QUERATINA HIDROLITZADA: reestructura i acondiciona els cabells.
 • OLI DE MACADÀMIA: omple el fol·lícle pilós amb àcid palmitoleic de manera que rejuveneix el cabell i elimina l'encrespament.

Beneficis de la keratina de Frame Hair Club

Aconsegueix aquests beneficis amb un sol tractament professional de keratina:

 • REDUEIX EL VOLUM: et notes els cabells bufats, amb un volum no saludable? El corregeix!
 • ELIMINA EL FRIZZ/ENCRESPAMENT: totes coneixem aquest efecte i no ens agrada, elimina'l amb el tractament!
 • HIDRATA I NODREIX: quan els cabells han perdut lluentor i flexibilitat cal hidratar-los i nodrir-los. La keratina ho aconsegueix!
 • FACILITA EL PENTINAT: un cop fet aquest tractament tindràs el cabell tant sa que no et costarà pentinar-lo, no necessitaràs passar-te la planxa i fins i tot si no vols, no caldrà que l'assequis amb l'assecador!

Tractaments de manteniment

Creu-nos quan et diem que tota clienta que acaba de fer-se el tracatment de keratina desitja que li duri el major temps possible, perquè es nota uns cabells espectaculars!

Per això també t'oferim una sèrie de tractaments que ajuden a allargar els resultats de la keratina. Te n'oferim tres, i dependrà del tipus de cabells i del moment de fer-lo que te'n recomanarem un o altre. Els vols conèixer? Són aquests: 

 • Luxury Caviar - Botox
Luxury-caviar-keratina-tratamiento

Hidrata, nodreix, aporta lluentor i suavitat. 

Es tracta d'un concentrat de principis actius d'alta cosmètica que inclou oli de caviar, aminoàcids, pantenol i vitamines.

A més, conté pols de diamant que exfolia el cuir cabellut activant la microcirculació i colàgen que permet una regeneració cel·lular molt efectiva i protegeix contra les agressions externes dels radicals lliures.

 • Flash Keratin

Amb àcid hialurònic, que hidrata i nodreix i potenciarà l'efecte llis de la keratina.

Aporta i manté la suavitat, la lluentor i la hidratació i és molt efectiu per controlar l'encrespament i regenerar els cabells.

Aconsegueix allargar els resultats del tractament de keratina i gaudeix d'uns cabells llisos i amb moviment durant més temps!

 • Silaplex
tractament-silaplex-montibello

Un tractament que utilitzem molt als nostres salons Frame perquè aconsegueix un triple resultat: reforça la fibra capil·lar, restaura intensament els cabells i protegeix del trencament dels propis cabells.

Amb aquest tractament igualment aconseguiràs allargar els beneficis de la keratina, mantindràs els cabells sans i amb moviment, com a tu t'agraden!

És un producte de la marca Montibello, amb la qual treballem des de fa molt temps perquè creiem en els valors que transmet i treballa amb l'objectiu de seguir millorant el que fan innovant i investigant.

La keratina a les perruqueries Frame Hair Club de Vic, Manlleu, Girona i Barcelona tenen cura dels teus cabells, amb ingredients molt beneficiosos per la salut capil·lar i amb tractaments per aplicar a posteriori i allargar la durada dels beneficis del tractament inicial.

Vine a qualsevol dels nostres salons demanant cita prèvia. Fes la teva reserva per telèfon o online des de la nostra web.

Ara que s'acosta l'estiu, aprofita qualsevol moment per fer el que més t'agrada i no perdis el temps arreglant-te els cabells!