Publicat el

Núvies, les tendències en pentinats i recollits per aquest 2021

tendències-pentinats-nuvia-2021

Tens un casament i encara no saps quin pentinat fer-te? Aquí et donem inspiració basant-nos en les tendències per aquest 2021!

L'any passat per aquestes dates s'havien cancel·lat i posposat la majoria de casaments i com a conseqüència no vam poder pentinar núvies ni acompanyants. Aquest any ja n'hem fet algunes i n'estem molt contents.

Quines són les tendències en núvies per aquest 2021?

recollit-nuvia-2021

Recollits tous, desfets, efecte cotó i orgànics. Aquells recollits que semblen desfets, però que amb molta cura s'han portat a terme diferens tècniques perquè els pentinat estigui intactes durant les hores de la celebració.

Es complementen amb accessoris especials per tal de diferenciar-se totalment dels looks de les convidades, que hauran de ser més discrets per no destacar més que la núvia, l'autèntica protagonista d'aquella data.

L'any passat, just abans de la pandèmia, en un event dedicat als casaments i organitzat pels responsables d'El Dalmau, vam tenir l'oportunitat de veure la feina que fa la Macarena, de Hip&Love, i ens va encantar la delicadesa amb la que treballa les flors preservades per crear corones, rams i diademes.

el-dalmau-casaments-2021

El Dalmau, event celebrat el març de 2020

idees-pentinats-nuvia-2021

Total look de núvia

hip-love

Peces realitzades per Hip&Love

recollit-nuvia-accessoris-flors-preservades-2021

Recollit en total tendència 2021

Ja saps que hi ha moltes opcions i si per aquesta ocasió voldries tenir els cabells més llargs o amb més volum per aconseguir el recollit o pentinat dels teus somnis, opta per les extensions de cabells! Fàcils de col·locar i amb un resultat magnífic!

Si aquest 2021 tens un casament com a convidada o n'ets tu la protagonista pots venir a informar-te als nostres salons Frame Hair Club de Vic, Manlleu, Girona o Barcelona. Podem pentinar-te a tu i a les teves convidades. Podeu fer d'aquest moment, una estona compartida que recordareu en molt de temps! També hi ha l'opció de venir-vos a pentinar al lloc on vosaltres desitgeu, Frame Hair Club vindrà on faci falta!