Publicat el

T’imagines amb un canvi de look amb extensions? T’expliquem com!

informacion-extensiones-de-cabello

Saps quanta estona dediquem a pentinar-nos els cabells al llarg de la nostra vida? Nosaltres no ho sabem, però segur que representa una part important, oi?

Hi ha vàries maneres d’optimitzar aquest temps, per exemple: tallar-nos els cabells ben curts; i si els tenim llargs, un cop rentats, simplement pentinar-los i deixar-los assecar a l’aire, però també hi ha una tercera opció, que és posar-nos extensions de cabells, com les crochet, que gairebé no necessiten cura.

Et parlem de les extensions de cabells, perquè cada vegada tenim més demanda als nostres salons i pensem que si no n’hi ha més potser és per desconeixement.

Però, què són les extensions?

Què són les extensions? Es tracta d’afegir cabells al cap per aconseguir llargada, per aconseguir més volum o per aconseguir un look més atrevit i “canyero”.

Si el que estàs buscant és informació sobre perruques, no deixis de llegir l'entrada en la que et parlavem del tema.

Podem diferenciar les extensions per si són de cabells naturals o de cabells de fibra. Tot seguit passem a detallar primer les de cabells naturals:

Extensions de cabell amb gomes elàstiques

extensions-de-cabell-amb-gomes

Són de cabell natural i un dels tipus que més ens demaneu. Si el que vols és més llargada o volum amb un efecte molt natural aquestes són les teves. A més, podem aconseguir el teu color exacte de cabells i d’aquesta manera visualment no es notarà cap mena de diferència un cop les portis.

Es subjecten mitjançant gomes elàstiques, no fan malbé els teus cabells i tenen una durada aproximada de 3-4 mesos. El maneteniment serà el mateix que realitzes amb el teu cabell natural.

Extensions de cabell cosides

Són també de cabell natural i van cosides als teus cabells. Amb aquestes aconseguim donar molt més volum i serien per portar una cabellera més llarga durant més temps. Requereix visita al saló per recol·locar-les, ja que segons creixin els cabells propis s’hauran d’anar apujant les extensions.

extensiones-cabello-natural-cosidas

Extensions de cabell amb clip

Igualment de cabell natural i subjectades amb clip. Per tant, no cal portar-les sempre, perquè podràs posar-les i treure-les quan vulguis. Poden ser per a ocasions especials.

extensiones-cabello-natural-con-clip

Extensions de cabell adhesives

Les extensions adhesives estan indicades per a cobrir una o més zones localitzades que requereixin més densitat o llargada i fins i tot també per la zona del serrell. Necessiten un adhesiu específic i també s’ha d’anar visitant a l’estilista perquè pugui recol·locar-les segons el creixement dels cabells propis. Són també de cabells naturals.

extensions-cabell-natural-adhesives

I ja pel què fa a les extensions de fibra (o potser més conegudes com extensions de cabell sintètic), tenim:

Extensions de cabell cosides

Com les de cabell natural, però en aquest cas de fibra, la col·locació és la mateixa.

Extensions de cabell crochet

Amb la tècnica d’arrelar s’adhereixen a una base ja preparada amb els teus propis cabells. Pots portar les extensions crochet entre 1 i 2 mesos, tot depenent de com creixin de ràpid els teus cabells i de la cura que en tinguis.

El manteniment és ben senzill: mantenir les extensions ben hidratades amb un sèrum d’acabat perquè segueixin ben esponjoses. Quan et dutxis i et rentis els cabells (1 cop per setmana) insisteix amb el cuir cabellut i esbandeix amb agua freda o tèbia. No hauràs de pentinar-les amb pintes o raspalls ni assecar-les amb assecadors per no malmetre-les. Pentina-les amb els dits i deixa assecar a l’aire.

Les extensions crochet són molt respectuoses amb els teus cabells, mentre les portes el teu cabell descansarà (d’assecadors, planxes, rentats, sol, etc.) ja que quedarà totalment protegit per les extensions.

Són una opció molt versàtil que et permetrà canviar de color, de textura, de llargada.

extensions-de-cabell-crochet
extensions-crochet
extensions-cabell-crochet

Les nostres estilistes el recomanaran per el teu cabell i tipus de crochet, quins productes i rutines son les adequades.

Vine al teu saló Frame Hair Club més pròxim i demana pressupost i diagnòstic sense compromís. Ja veus que hi ha moltes opcions d'extensions i depenent del teu objectiu podem aconsellar-te unes o altres.

Canvia de look, apunta-t'hi!

Visita framehairclub.com i segueix-nos a Instagram i Facebook