Publicat el

Tendències en manicures per aquesta primavera-estiu 2021

tendències-manicures-primavera-estiu-2021

Ets d'ungles llargues o més aviat curtes?

Portem una temporada veient ungles molt llarges i sembla que la tendència per aquest 2021 es decanta per ungles més curtes.

Després de presentar-te les tendències en pentinats i tall de cabells per a home per aquest 2021, avui és el torn de les manicures (i, per extensió, pedicures).

Segur que a tu també t'agrada lluir una manicura cuidada i impecable. És un punt a tenir en compte si el que vols és que el teu look passi de ser correcte a ser espectacular! El món de les ungles s’ha convertit gairebé en una rutina per a moltes, que es reserven una estona cada poc temps per fer-se-les o, encara millor, que les hi facin!

Si tu ets d’aquestes i tens interès en cuidar-te les mans, segur que vols saber quines són les tendències per escollir les que més t’agraden! Tot seguit t’ho expliquem, t’ensenyem exemples i et donem uns consells per aconseguir un resultat impecable. Ens acompanyes?

No hi ha dia en que no veiem a les xarxes socials, a revistes de moda, a passarel·les, etc. molts tipus de dissenys d'ungles, segons la temporada de l’any en la que ens trobem, les modes que tenim i els gustos particulars de cada artista, influencer o model. Totes tenim a la ment les ungles extravagants de la Rosalia, oi?

De totes maneres, ens centrarem en tipus de manicures més accessibles, aquelles manicures que, tot i poder ser molt elaborades, permeten desenvolupar qualsevol activitat del dia a dia 😉

Et sonen aquests noms? Maria Pombo, Alexandra Pereira, Marta Lozano, Gigi Hadid, Chiara Ferragni... Cada una amb el seu estil (o algú diria amb el que els dicten les marques) i que sense adonar-nos-en ens fan veure què és el que es porta a cada moment.

A continuació et mostrem exemples de manicures i al final uns consells per tenir cura de les mans perquè llueixin espectaculars.

MANICURA RAW

En anglès el terme RAW significa "cru" i aquesta és la intenció.

És la manicura pròpiament dita, sense dissenys ni colors ni accessoris.

Aquí l'important és la cura de les ungles reforçant-les amb bases vitaminades i nutritives i en tot cas aplicant una capa de brillantor i llestos!

És apte tant per semi-permanent com per convencional.

manicura natural

MANICURA AMB TONALITATS VERDES

manicura-color-verd
manicura-color-verd-oliva

El color verd mai ha sigut un color predominant en manicures i pedicures, però aquesta primavera entra amb força fent un homentatge a la natrualesa. Podem dir que els tons verd oliva seran els més utilitzats.

T'hi animaràs?

MANICURA AMB COLORS TERRA

Des de color nude, el camel i fins al marró, tots els colors terra són tendència en manicures per aquesta primavera. Són molt afavoridors i combinats entre ells pots aconseguir un look casual i elegant.

manicura-tons-nude-camel-marrons

MANICURA AMB COLORS FOSCOS

ungles-color-vermell-fosc-channel

A la desfilada d'Alta Costura de Chanel vam poder veure el vermell-gairebé-negre, que de fet va ser una novetat als anys 90, i que aquest 2021 torna amb determinació. A part d'aquest vermell també es veuran tons blaus, verds, etc, en les versions més fosques.

manicures-fosques-1

MANICURA FRANCESA DE COLORS

Totes coneixem la manicura francesa, no és cap novetat i perdura en el temps per ser elegant i delicada.

De fet, la més clàssica i segurament la més habitual és la de la punta de color blanc i la resta de l'ungla en un to nude.

Però aquesta primavera atreveix-te a provar la francesa amb colors. Queda molt divertida i pots jugar amb tonalitats molt més cridaneres.

Com et deiem al principi, venen les ungles més curtes i en la manicura francesa és el que anomenem baby french.

manicura-francesa-colors
baby-french-manicura-francesa

MANICURA AMB QUALSEVOL TONALITAT ROSA

tonalitats-roses-manicura-2021

Si t'agrada el color rosa aquesta temporada estàs d'enhorabona perquè sigui quin sigui el to de rosa que t'agradi, aniràs a l'última!

Roses pàlids fins a fúcsies cridaners. És l'any del rosa i què millor per començar la primavera que aquest color, oi?

MANICURES MILKY

Aquesta t'encantarà perquè és ideal per de cara al bon temps, afavoreix moltissim, i a més diuen que aconsegueixen allargar visualment els dits, què més es pot demanar? Sí, que què són les milky nails! 🙂

Bàsicament colors nude o rosats amb un aspecte emblanquit, és a dir, un subtò blanquinós. Veuràs que bé que queda si tens la pell una mica morena!

milky-nails-1

NAIL ART MINIMALISTA

nail-art-minimalista
nail-art-minimalista-2
nail-art-minimalista-1

Ja fa temps que veiem el nail art a les manicures, però en aquesta ocasió arriba més minimal que mai. Tan podrà ser amb formes o figures geomètriques, com amb motius florals, però amb el que coincideixen és amb la senzillesa dels seus dissenys.

MANICURES AMB EXPLOSIÓ DE COLOR!

tendències-colors-ungles-2021

Has portat mai una ungla de cada color? Si no ho has fet mai, aquest any ho veuràs en més d'una ocasió i si t'agrada pots sumar-t'hi. Evidentment escolliràs els colors que més t'agraden i pots seguir un mateix color però en tonalitats diferents o colors completament diferents.

Hi ha opcions per tots els gustos i potser trobaràs el que més s'ajusta als teus!

ungles-colors-arc-iris

CONSELLS PER TENIR CURA DE LES MANS

Per últim i no menys important et deixem uns consells per cuidar-te les mans i les ungles. I no només queda restringit a les dones, això també va pels homes!

La realitat actual és molt complicada i un dels costums que ja hem agafat tots és el de rentar-nos les mans cada vegada que entrem o sortim d'un establiment, de casa, dels nostres llocs de feina, etc. Els productes que utilitzem per desinfectar porten alcohol i per tant a aquestes alçades tenim la pell de les mans molt més resseca i les ungles també ho pateixen i estan més dèbils i amb tendència a trencar-se més fàcilment.

Utilitza una bona crema hidratant i nutritiva com la crema de mantega de karité i rosa mosqueta de la marca de cosmètica orgànica, natural i vegana, M32 Natural.

crema hidratant de karite

Les ungles necessiten una cura extra, i en aquest cas utilitzarem una base vitaminada i nutritiva que la poden utilitzar tant homes com dones, ja que és incolora, el producte queda absorbit per la mateixa ungla i no deixa cap tipus de rastre.

Si utilitzem productes especifics per endurir l'ungla, mirem que siguin de qualitat, ja que els que podem trobar en supermercats endureixen tant que acaben trencant l'ungla i ocasionant un dany no esperat.

Et podem recomanar aquest de la marca Faby Nails, productes d'alta qualitat, 10 free i cruelty free.

base nutritiva ungles faby nails

Amb quina d'aquestes tendències et quedes? N'hi ha per tots els gustos i segur que en mans d'una persona professional que domini l'art de les manicures poden sortir resultats molt bonics.

Vine a Frame Hair Club i demana'ns com vols les ungles, tenim una experta en manicures!