Publicat el

Man style: repassem les tendències en cabells per aquest 2021

pentinats-talls-cabells-home-tendencies

Aquesta entrada del blog la dediquem exclusivament als homes, perquè amb ells també es segueixen tendències en estils de pentinats i talls de cabells.

De totes maneres, sovint ens trobem amb que no sabeu ben bé què voleu, simplement arreglar una mica el que ja teniu i llestos, però volem que conegueu algunes de les opcions que hi ha i que ara es porten perquè pogueu provar coses noves. Ens acompanyes? T'ho expliquem!

Tendències en pentinats i talls masculins

Els degradats, els moldejats, més curts, més llargs, amb tocs de colors o naturals. D'opcions n'hi ha moltes i aquí te les desgranem perquè agafis idees i sàpigues què deamanar quan estiguis a la barberia. No et limitis al de sempre, sigues atrevit!

- Serrells i tupés

Sí, el serrell i el tupé són tendència per aquesta primavera-estiu 2021 pel que fa l'estil masculí. Pots optar per fer-te un moldejat per aconseguir donar més volum i moviment al pentinat o més llis donant-li un aspecte "despentinat".

Aconsegueix aquest estil tallant els laterals més curts (fins i tot rapats) i deixant llargs la resta de cabells. Per tal de pentinar el serrell o tupé pots utilitzar gels, ceres o laques perquè t'aguanti perfectament la forma que vols donar-li.

- Estil Juli Cèsar

L'estil Cèsar ve a ser el que portava l'emperador Juli Cèsar i que, com recordaràs, el caracteritzava el serrell, molt curt. Es pot adaptar amb un serrell una mica més llarg, però l'essència d'aquest estil de tallat per a homes és el que hem pogut veure a la recent gal·la dels Goya d'aquest 2021 presentat per Antonio Banderas.

- Amb la ratlla al costat

La ratlla es porta al costat i ben marcada, sovint feta amb precisió amb maquineta per donar-li tot el protagonisme. És molt adaptable, amb la qual cosa pots portar-la amb els cabells llargs per sobre i rapats o degradats per sota o més curts tant per sobre com per sota la ratlla. Tu decideixes quin és el look que més s'ajusta als teus gustos.

- Estil spiky

No és un estil nou d'aquesta temporada, però continua entre nosaltres, i si a tu el que t'agrada és portar els cabells una mica llargs de la part de dalt, aprofita i pentina't d'aquesta manera: es tracta d'aixecar els cabells per parts amb l'ajuda de gels, ceres i/o laques per fer-los aguantar.

- Degradats

Podem dir amb total seguretat que els degradats són l'estil més demanat a les nostres perruqueries pels nois d'aquí. Per això en parlem, però no sense animar al gènere masculí a provar nous looks! 😉

Es tracta de tallar a diferents llargades els cabells de més a menys curt des de la part baixa i fins a dalt.

tall-degradat-faded-noi

- Colors

cabell-color-peach-noi

Aquest apartat ja és pels nois més atrevits perquè es tracta d'aplicar color als cabells, tenyir-los amb els colors que triomfen aquesta temporada: el peach, ros-groc, rosa, blau,... De fet, qualsevol color i inclús disseny són vàlids si és el que t'agrada 🙂

Acabaràs aconseguint uns looks molt més espectaculars i segur que seràs el centre de moltes mirades!

Les tendències en talls i pentinats masculins a d'altres països europeus divergeixen una mica del que aquí s'acaba portant. Tendim a ser més clàssics, a no provar segons quins looks fins que no han estat molt vistos a llocs com les passarel·les de moda, pel·lícules i fins i tot jugadors de futbol.

En països com França o Itàlia es porten els cabells més llargs i engominats per aconseguir un efecte wet. Amb barbes i bigotis molt ben cuidats.

Així que ja saps, vine als salons Frame de Vic, Manlleu o Girona i demana qualsevol d'aquests pentinats i talls de cabells, el que més t'agradi. T'explicarem com tenir-ne cura un cop fet, com poder-te'l pentinar a casa, quins productes et caldria utilitzar perquè el resultat sigui excel·lent, etc.

T'esperem a Frame Hair Club!