Publicat el

Perruques i voluminitzadors per lluir una cabellera bonica

famoses-amb-perruca

Sabies que fins a un 30% de dones a Espanya tenen problemes d'alopècia al llarg de la seva vida? Hi ha la creença que les dones no podem patir algun tipus de calvície i no és cert. De fet n'hi ha de diferents tipus:

  • ALOPÈCIA ANDROGÈNICA/DIFUSSA: (segons si és masculina o femenina) es va perdent densitat de cabells, la ratlla es fa més ampla i es veu el cuir cabellut. És una alopècia d'origen hormonal i genètic.

  • CAIGUDA PER STRESS: aquesta és reversible, en quan hagin passat les estapes de stress, aniran creixent de nou els cabells. Però bàsicament es perd densitat i es nota molt a les entrades.
  • ALOPÈCIA AREATA: apareixen caigudes de cabells en zones localitzades. És d'origen autoimmune.
  • ALOPÈCIA FRONTAL FIBROSANT: Alopècia que es localitza bàsicament al front, sembla que el naixement dels cabells vagi retrocedint. És d'origen hormonal i autoimmune.
  • PROCÉS ONCOLÒGIC: Sí que som conscients que durant els processos de quimioteràpia i/o radioteràpia es pateix caiguda dels cabells (del cap, celles, pestanyes).

Evidentment sempre hauràs de consultar amb el metge abans de fer cap pas, ell/a t'indicarà el tractament a seguir, si és necessari.

Famoses amb problemes d'alopècia?

Amb el temps han anat sortint a la llum diverses celebritats explicant els seus problemes de calvície i estem segures que, si no és perquè elles mateixes ho han dit, no ens n'hauriem adonat.

Persones com les cantants Ariana Grande, Soraya o Beyoncé o les actrius Keira Knightley, Macarena Gómez o Monica Bellucci en són algunes de moltes que han hagut de recórrer a la utilització de perruques i/o pròtesis capil·lars.

De fet la influencer Paula Gonu va publicar un vídeo al seu canal de YouTube l'any 2019 explicant el seu problema d'alopècia. És un vídeo amb més de 600.000 visualitzacions (i veient els comentaris, moltes noies s'hi sentien identificades).

El que aconseguim quan persones reconegudes confessen temes tabús, com podria ser l'alopècia femenina, és donar-li més visibilitat i amb això perdem la por a demanar ajuda si ens hi trobem.

Per això, i sobretot per la teva salut, no tinguis por ni vergonya a informar-te'n, nosaltres estem aquí per ajudar-te!

Perruques i voluminitzadors o pròtesis 

Per tant, si et trobes amb algun d'aquests tipus d'alopècia podem ajudar-te als salons Frame Hair Club. Pots consultar-nos sense cap compromís i t'informarem amb total discreció i t'aconsellarem de les solucions que millor s'adaptin a tu.

Hi hauria dos tipus de solucions capil·lars:

  • PERRUQUES

Le perruques cobriran la totalitat del cap, tota la zona natural dels cabells. En tenim de cabells naturals i de fibra i les dues s'adapten d'una forma molt natural i discreta. Les podem fer a mida.

Les de cabell natural s'aconsellen quan la teva intenció és que durin en el temps. L'hauràs de cuidar igual que si fóssin els teus cabells, és a dir, amb mascaretes, condicionadors, podràs utilitzar l'assecador i la planxa, etc. 

En canvi les de cabell de fibra es solen recomanar per durant els tractaments oncològics perquè acaben sent més pràctiques i no s'han de pentinar, ja que la forma que tenen es manté. No podràs utilitzar assecadors ni planxes.

  • VOLUMINITZADORS O PRÒTESIS

A diferència de les perruques, les pròtesis o voluminitzadors capil·lars cobriran una o vàries zones concretes del cap. Ens serviran per tapar una petita zona on no tenim massa cabells o també per donar més cos a la cabellera. Es poden fer també a mida, personalitzades.

Servei de perruques i pròtesis als salons Frame Hair Club

El primer servei de diagnòstic i el procés de provar la perruca per adaptar-la i ensenyar a la clienta a col·locar-se-la, són gratuïts. El que volem és que vosaltres mateixes aprengueu a fer-ho i us hi pogueu acabar sentint còmodes.

Disposem d'assessors professionals per a tot tipus de client. Així mateix, també d'espais reservats durant tot el procés per a una total intimitat.

Quan es tracti de perruques oncològiques has de saber que des d'Osona contra el Càncer es poden sol·licitar les ajudes que proporcionen per aquests casos.

Demana'ns informació sense compromís.