Publicat el

Cera fixadora amb ingredients naturals per donar forma i estil als teus pentinats

man-hairstyle-productes-naturals

Sovint els homes i dones amb cabells curts que venen als nostres salons de perruqueria Frame Hair Club els agrada donar estil als seus pentinats i ens demanen consell o recomanacions de productes per aconseguir-ho.

Unes de les premises són que sobretot no deixin residus als cabells i que no quedin els cabells massa rígids i apagats.

Nosaltres treballem amb marques de perruqueria respectuoses amb el nostre planeta, entre elles, M32 Natural. Aquesta marca disposa d'una línia de ceres de fixació i gels de rissos que funcionen fantàsticament bé. Per això no dubtem ni un moment en recomanar-vos aquestes ceres de fixació. Pots veure que n'hi ha una de fixació suau i una altra de fixació mitjana, la teva elecció està en el tipus d'acabat que vulguis aconseguir.

cera-fixacio-cabells-vegana

Totes dues estan formulades amb ingredients naturals, sense sulfats, ni parabens així com tampoc parafines i derivats del petroli. Són productes vegans i no testats en animals.

Ingredients com l'oli d'argan, la mantega de karité, la menta, l'argila de kaolín i l'oli de ricí formen part d'aquests productes d'acabat per aportar vida i salut als cabells de forma fàcil i respectuosa amb les persones i amb el medi ambient.

Són molt fàcils d'aplicar, simplement agafar amb els dits una petita quantitat i activar el producte fregant les mans. Amb els mateixos dits donem la forma desitjada.  Podrem fer-ho sobre els cabells secs o humits. Com pots veure a les fotografies de sota, passa d'un pentinat avorrit a un amb estil en un moment!

estilisme-home-tendencies-2021-estiu
estilisme-home-tendencies-2021

Així doncs, si vens a qualsevol dels nostres salons de perruqueria Frame de Vic, Manlleu, Girona o Barcelona i vols conèixer aquests productes o necessites consells i recomanacions alhora de pentinar-te tu mateix/a a casa, no dubtis a pregutar-nos! Ens encanta la nostra feina i part d'ella és ajudar en aquests aspectes a qui ho vulgui.