Publicat el

Protegeix els teus cabells de les agressions de l’estiu

cuidar-cabells-estiu

Quan ens veniu a les perruqueries a l'estiu per canviar de color o per tallar puntes és vital fixar-nos primer en l'estat dels cabells. Realment n'hi haurà prou només tallant les puntes? És aconsellat canviar de color en aquests moments? És important fer el diagnòstic per saber exactament quines són les necessitats reals dels cabells.

Però també hem de dir que moltes i molts de vosaltres arribeu als salons amb un problema ja detectat i buscant la solució o fins i tot amb ganes de voler evitar segons quins tipus de problemàtiques (com poden ser la falta d'hidratació, les puntes obertes, la falta de brillantor, etc.).

I aquí és on entra en joc l'article d'avui, la presentació de tres productes per tenir cura dels cabells durant l'època de més calor de l'any, que és precisament quan exposem els cabells a més hores de sol i calor, a les aigües del mar i de les piscines i al vent.

Tres indispensables per aquest estiu

Nosaltres et proposem tres productes amb el que creiem fermament, per les seves propietats i per l'alta qualitat amb què estan formulats. Als nostres salons Frame Hair Club els utilitzem amb els nostres clients i clientes i sabem del cert que els resultats són els esperats. I la part positiva de tot això és que no cal que vinguis a la perruqueria perquè t'els apliquem, sinó que pots utilitzar-los tu mateixa a casa, per aconseguir mantenir els cabells a ratlla.

XAMPÚ REPARADOR d'M32 Natural

Per una reparació profunda de la fibra capil·lar, per aportar un extra de brillantor als cabells. Per tenir l'efecte de protecció termal. Per enfortir l'estructura interna dels cabells. Per controlar l'encrespament. Per tot això i més, utilitza aquest xampú vegà fet amb ingredients naturals i gaudeix d'uns cabells extra sans aquest estiu!

xampu-reparador-i-termoprotector-250-ml
mascareta-reparadora-i-recuperadora-225-ml

MASCARETA TERMOPROTECTORA d'M32 Natural

Amb l'oli de jojoba, de monoi i de coco la combinació és explosiva i l'efecte immediat!

Una mascareta que ens aportarà suavitat, brillantor, cabells solts, molta hidratatció necessària en aquesta època i protecció davant dels agents externs com el sol o l'aigua de mar.

IT WAVES de Montibello

Aquest és un producte d'acabat, en format spray per aplicar sobre els cabells humits i crear ones naturals i vaporoses. Les tant desitjades "ones surferes", pots aconseguir-les amb aquest producte.

No conté sal ni alcohol, la qual cosa afavoreix un pentinat net i sa pels cabells sense deshidratar-los i a més a més, conté extracte de jojoba i provitamina B5 amb un gran poder hidratant.

spray-texturitzador-ones-surferes

El teu pack de tres productes per aquest estiu t'està esperant a les perruqueries Frame Hair Club. A més a més, et recordem que per la compra de 2 o més productes et beneficies d'un 10% de descompte. Cuida't els cabells ara per no acabar l'estiu amb danys difícils de reparar!