Publicat el

Anàlisi i diagnòstic capil·lar

cabells-danyats-què-cal-fer

Vols saber quin és l'estat real de salut dels teus cabells per conèixer quins són els productes i/o tractaments que més et convenen? Sovint ens trobem que les nostres clientes i clients acudeixen als nostres salons perquè noten que no tenen els cabells com els agradaria, però no acaben de saber exactament quina n'és la causa. Per això és tant important analitzar la salut capil·lar, per posar-hi remei! Segueix llegint, perquè amb Frame Hair Club això és possible, i de manera gratuïta!

analisi-diagnostic-capilar

Durant l'any segur que hi ha moments en què et trobes els cabells més sans i més bonics i moments en què te'ls notes més apagats i saps que alguna cosa els passa i cal donar-hi solució. Estem en una època en la que és molt habitual trobar-nos amb uns cabells que no acaben d'estar sans del tot. Et passa a tu?

Després de l'estiu, d'haver gaudit del mar, del sol, de les piscines i de les estones de vermuts amb amics i família els cabells ens demanen atenció extra.

Als salons Frame Hair Club disposem d'un aparell d'anàlisis capil·lar que utilitzem sempre que ho necessitem. De totes maneres és un servei que volem oferir-te a tu, gratuïtament, ara que vols saber quin és l'estat dels teus cabells, i que moltes (i molts) de vosaltres no coneixeu encara.

aparell-analisi-cabells
salut-capilar-perruqueria-manlleu
com-tractar-cabells-danyats-perruqueria

T'oferim l'oportunitat de venir al nostre saló, per saber molt més dels teus cabells, de conèixer-ne la salut i d'informar-te de quina manera pots sanar-los amb consells que et serviran per posar-hi solució. Potser els productes que estàs utilitzant en aquests moments no t'ajuden a millorar la salut dels cabells o pitjor encara, potser t'estan perjudicant.

Per tal de gaudir del servei gratuït que t'oferim als salons Frame Hair Club és necessari que efectuis la teva reserva via online des d'aquí. A l'apartat de "pentinar" hi trobaràs "anàlisi i diagnòstic capil·lar", que has de marcar per procedir amb la reserva.

En què consisteix aquest anàlisi i diagnòstic?

  • S'analitza el cuir cabellut i l'estat de la fibra capil·lar.
  • S'avalua la densitat, la queratina, la caiguda, si és molt fi o més gruixut, l'estat del porus i la cutícula.
  • Igualment es complementa aquesta informació amb l'observació directa per part de l'estilista per analitzar-ne la flexibilitat, la resistència, si pateix alguna anomalia com pot ser caspa, descamació, excés de greix.
  • Inclourem una sèrie de preguntes, com ara quin tipus de productes utilitzes habitualment, si fas servir eines com l'assecador o la planxa, quin tipus de coloració et fas (si és que te'n fas), si estàs prenent algun medicament que pugui ser-ne una de les causes o si estàs en una època de molt stress.
  • També voldrem escoltar què és el que vols aconseguir amb els teus cabells. Com vols tenir-los, què canviaries.

Amb tot això aconseguiràs saber quins productes són els que més et convenen en aquest moment, quins són els més adequats. Si hi ha cap tractament que et pot ajudar a recuperar-los més ràpidament. Què és millor evitar, almenys fins que no s'hagi recuperat. També podem aconsellar-te de quin tall et podria afavorir més i que, per les característiques del cabell, et resulti més natural i fàcil de portar.

T'hi animes? Fes ara la teva reserva. És gratuït i et donarà molta informació! Si vols saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres.