Publicat el

Serveis d’estètica i estètica avançada ara a Frame Hair Club Manlleu

estètica-perruqueria-frame-manlleu

Aquest mes d'octubre Frame Hair Club ha arribat amb novetats, i és que a partir d'ara, als nostres serveis de perruqueria i estilisme habituals, hi sumem també serveis d'estètica i estètica avançada. Segur que t'interessa, segueix llegint!

Després d'uns mesos de donar-hi voltes per voler satisfer les vostres peticions hem aconseguit trobar a la professional que es mereix Frame Hair Club perquè desenvolupi les seves especialitats dins el nostre saló de Manlleu. I aquí és quan entra en joc la Meri, qui està al capdavant d'Harmonie Estètica. La vols conèixer una mica més? Li hem fet algunes preguntes interessants per conèixer-la a ella i al seu projecte amb més profunditat. Som-hi!

Què t'ha portat a emprendre i crear el teu propi negoci?

Doncs he decidit obrir aquest negoci perquè fins ara m'he estat formant i treballant en el sector de l'estètica avançada i crec que a partir de la meva experiència puc crear la meva pròpia tècnica de treball. Estic en constant contacte amb els professionals que m'ajuden, com els tècnics de l'equip de depilació làser o la formadora de la nostra línia de tractaments.

Vull portar l'estètica a un altre nivel. No només entrem al centre d'estètica per fer-nos els tractaments més convencionals del sector, sinó també per a problemes de la pell pels quals estem acostumats a anar al dermatòleg. La meva intenció és que se sàpiga que l'estètica avançada es una alternativa a tractaments més invasius i/o dolorosos que es realitzen a la consulta d'un dermatòleg o a un centre mèdic.

Què creus que et diferencia de la competència?

El què em diferencia de la resta de centres d'estètica és la nova tecnologia que utilitzo a l'hora de treballar: una és la biocèutica molecular (productes científicament provats) i l'altra l'aparatologia de la que disposem a les cabines.

A què et refereixes quan parles de biocèutica molecular?

La biocèutica molecular es refereix a productes cosmètics no convencionals. El què es busca amb aquesta tecnologia és fer de pont entre l'estètica avançada i l'estètica mèdica. Per això podem tractar moltes problemàtiques de la pell com l'acne, la rosàcia, la cel·lulitis, el fotoenvelliment o les taques i tenir uns molt bons resultats en un temps rècord.

Quina és la missió principal d'Harmonie Estètica?

Tu ets el més important i per tant, el meu objectiu principal és que quan entris a la cabina et sentis en bones mans, que sentis que reps un tracte personalitzat i únic. Espero que quan vinguis a Harmonie Estètica t'hi sentis acollida i entenguis el tractament que t'estem realitzant, perquè tots els tractaments són personalitzats, per això sempre t'explicarem en què consisteix, quins efectes i beneficis té i quins productes estem utilitzant, perquè sentis seguretat i confiança en tot moment. Evidentment voldrem aconseguir el millor resultat en cada ocasió perquè surtis del saló amb el millor rostre!

centre-estetica-manlleu

Una de les cabines d'Harmonie Estètica dins el saló de perruqueria frame Hair Club Manlleu.

I quins tipus de serveis pots oferir des d'Harmonie Estètica a aquella persona interessada en la seva bellesa personal?

A Harmonie Estètica hi podrà trobar des d'una neteja facial a un tractament per a les taques. Tan una depilació convencional com una depilació làser. Tractaments il·luminadors o d'efecte xoc per a una ocasió especial. També diversos tipus de massatges: des de quiromassatge fins a massatges amb xocolata. També tractaments corporals per la cel·lulitis, per les estries vermelles i/o blanques, drenatges limfàctics manuals, lipolític o cames cansades.

Poc a poc anirem ampliant el nostre ventall de tractaments perquè estem en constant formació de la mà dels millors professionals. Per això convido a tothom a seguir-me al perfil d'Instagram @harmonie_estetic per estar al corrent de tota novetat i  informació de valor sobre el món de la cura i la bellesa personal.

equip-professiona-perruqueria-estetica-manlleu

Mònica (estilista de Frame Hair Club), Meri (esteticista professional d'Harmonie Estètica) i Carol (estilista de Frame Hair Club)

Hem aprofitat per parlar també amb les responsables del saló Frame Hair Club de Manlleu, per saber com ho veuen i ho viuen elles.

Com va sorgir la idea d'incloure aquest tipus de serveis al vostre saló?

La idea va sorgir de la demanda dels clients, de detectar que la gent opta per a un benestar complert, que no només vol cuidar-se els cabells, sinó també la pell. A això cal afegir que el saló ja disposa d'un espai d'estètica on l'anterior propietària ja hi desenvolupava aquest tipus de serveis. Per tot això es va tirar endavant el projecte.

Creieu que complementa les necessitats que demana el vostre tipus de client?

Totalment, ja que els clients actualment demanen molt tot servei que tingui a veure amb la cura i el benestar general i a ser possible, tot en un mateix centre.

El tipus de client que teniu a la perruqueria quin servei creieu que us sol·licitaran més de l'apartat d'estètica?

Segons el que ens han anat comentant els nostres clients amb tot aquest temps, el que ens dona la sensació que demanaran més serà la depilació làser, però també massatges i tot el que envolta l'estètica medicinal o bioestètica.

Des de Frame Hair Club volem agrair a la Meri, a la Carol i a la Mònica per informar-nos de primera mà d'aquest nou projecte d'estètica a Manlleu que ja ha engegat.

Si vols conèixer en viu i en directe aquests nous serveis pots venir a Frame Manlleu en horari d'obertura d'Harmonie Estètica i t'informarem més detalladament. De moment, segueix a @manlleu_framehairclub i a @harmonie_estetic per estar al dia de tot el que hi passa!

Gràcies per llegir-nos una vegada més!