Publicat el

Montibello presenta Éclat a Frame Hair Club Barcelona

monitbello-perruqueria-frame-hair-club

Sí, una vegada més Montibello ha comptat amb el nostre saló de perruqueria de Barcelona per presentar un nou producte. En la passada ocasió van presentar-hi els dos productes d'acabat Cure i Cosmic de la línia Decode Zero. En aquesta ocasió vam tenir la fortuna de poder provar la nova coloració demipermanent de ph àcid que l'han anomenat Éclat i que ve en quatre versions segons el resultat que es vulgui aconseguir.

Coloració versàtil

coloracio-demipermanent-eclat-montibello

Tots els assistents, la premsa catalana del sector, les influencers, l'equip d'estilistes de Frame Hair Club i de Montibello van poder viure i veure de primera mà com es treballa aquest nou producte i quins resultats ofereix.

Els quatre acabats d'Éclat:

  • Éclat Color: revitalitza el color.
  • Éclat Toning: equilibra (neutralitza).
  • Éclat Refresh: reviu el color entre coloracions.
  • Éclat Gloss: il·lumina (brillantor de llarga durada).

És una coloració demipermanent que transforma el color en un tractament.

Recull d'imatges d'quell dia

sana-frame-hair-club
cabellera-llarga-eclat

Un dels nostres valors, el compratim amb Montibello

Com bé vol transmetre la marca, Éclat també és un producte respectuós amb el planeta i aquests sis punts ho deixen ben clar: 1) Es produeix amb energia 100% renovable, 2) Envasos sostenibles (100% de plàstic reciclat), 3) Conté fins a un 90% d'ingredients d'origen natural, 4) Clean: sense amoníac ni MEA, 5) Inclou fins el 99% d'ingredients biodegradables i 6)És una coloració vegana.

Beneficis d'Éclat

A més de ser un producte molt respectuós amb el mediambient, aporta uns beneficis pels cabells extraordinaris gràcies a la doble funció: color + tractament.

La coloració àcida maquilla les canes proporcionant un efecte molt natural. A més reforça i repara la fibra capil·lar, aporta molta hidratació i vitalitat i recupera la textura, la vida i la qualitat d'uns cabells sans.

Té una durada d'entre 15 i 25 rentades.

T'animem a veure aquest vídeo de la mà de la Susana, educadora de Montibello, en el que ens explica de manera clara els beneficis d'aquesta coloració demipermanent.

Susana Serrat - Manager Educación Iberia Montibello Hair

Ja per acabar ens agradaria remarcar una de les declaracions d'Enric Aliberch, General Manager de Cosbar Group que va fer a la Revista Tocado:  “molt satisfet de poder presentar éclat en un saló com és Frame Hair Club, amb el que ens sentim plenament alineats i amb el que compartim valors com la innovació, la professionalitat i el respecte pel mediambient” 

I tu, no dubtis a demanar més informació a la teva estilista de confiança dels nostres salons Frame Hair Club. Quin Éclat és el teu?