Publicat el

Frame Hair Club va als Premis Ondas 2021!

equip-estilistes-premis-ondas-2021

Que als nostres salons de perruqueria Frame Hair Club treballem des de fa uns anys amb Montibello potser ja ho saps, però que aquest any hem tingut l’oportunitat de formar part de l’equip de perruqueria dels reconeguts Premis Ondas, potser no!

Montibello ha estat la marca oficial de perruqueria dels Premis Ondas d’aquest 2021 i s’ha envoltat d’un equip d’estilistes multidisciplinaris de diversos salons d’arreu de l’estat. En aquesta ocasió Frame Hair Club hi ha estat representat per l’estilista i director dels salons, Marc Carol.

marc-carol-ceo-perruqueries-frame-hair-club

Els looks més demanats al backstage del Premis Ondas van ser: recollits i per les cabelleres soltes, sobretot ondulats.

Vam poder utilitzar productes icònics de la marca, que per altra banda coneixem molt bé perquè els utilitzem moltíssim als nostres salons, com l’spray texturitzant Perfect i el tractament intensiu Cure, tots dos de Decode Zero; el sèrum de pentinat brillant de Decode Radiance i el Color Camouflage per cobrir algunes canes i tapar l’efecte arrel. Perquè per aconseguir un look impecable n’hi ha prou amb utilitzar els productes adequats 😉

recogido-alto-premios-ondas-2021
recogido-coleta-baja-premios-ondas-2021
backstage-premios-ondas-2021

Vam gaudir molt de l’experiència, vam poder conèixer persones formidables i sentir l’adrenalina al cos perquè el ritme va ser d’un no parar!

Una nova experiència que sumem i que ens enriqueix com a estilistes, apassionats de la nostra feina!

marc-carol-alfombra-roja-premios-ondas