Publicat el

Afterwork a Frame Hair Club Barcelona

peluqueria-frame-afterwork-formacion-peinados-tendencia

Eres d’afterworks abans de la pandèmia? Perquè ara que les coses sembla que van tornant a la normalitat, tenint present sempre que estem en pandèmia i que cal anar en compte i seguir les mesures Covid vigents en cada moment, vam organitzar un afterwork a la perruqueria Frame de Barcelona.

I en què consistia? Era un acte obert a tothom, prèvia inscripció/reserva i totalment gratuït. Totes les assistents van poder gaudir de l'assessorament d'estilistes amb anys d'experiència i unes mini formacions per treure el màxim partit als seus cabells.

formacio-perruqueria-barcelona-montibello

Els vam ensenyar dos looks, molt naturals, estilosos i fàcils de posar en pràctica perquè poguéssin fer-se a casa elles mateixes i segons l’ocasió.

Els dos looks van ser: top knot, pensat per el dia a dia, per anar a treballar o a estudiar i la tendència cabellera wolf, més sofisticat, per un afterwork o pel cap de setmana.

mia-montibello-formadora-peluqueria-barcelona
carol-formadora-peluqueria-barcelona

L’equip de professionals que van estar per les assistents, explicant tots els trucs i maneres de fer més fàcil el pentinar-se a una mateixa, van ser: la Mireia, la Judit i la Gisela de Frame Vic, la Carol de Frame Manlleu, la Ilham de Frame Barcelona, la Mia, tècnica i formadora de Montibello i en Marc CEO del grup Frame Hair Club.

estilistas-peluqueria-barcelona-montibello-frame-hair-club
gisela-peluqueria-frame-barcelona
marc-peluqueria-barcelona-montibello-frame

Hi va haver molt bon ambient, ens ho vam passar bé, vam aprendre i vam ensenyar tècniques i trucs que amb senzills passos i bons productes permeten aconseguir el look ideal!

exitoso-afterwork-peluqueria-frame-barcelona
frame-barcelona-montibello-peluqueria
frame-barcelona-montibello-peluqueria-formacion
marc-carol-mia-monitbello
formacion-gratuita-montibello-barcelona-frame-hair-club

Hem començat celebrant l’afterwork a Barcelona, però en breu també a Manlleu i a Vic. T’hi apuntes? Envia'ns un mail a vic1@framehairclub.com o a manlleu@framehairclub.com

No perdis l'oportunitat d'aprendre de bons professionals i sobretot de passar una bona estona! Vine amb la teva amiga, la que sempre es queixa de que no sap què fer-se als cabells 😉