Publicat el

Tres pentinats que t'encantaran per aquestes festes

perruqueries-frame-pentinats-festes

Els sopars d'empresa ja estan aquí i les festes de Nadal a punt d'arribar i a nosaltres en fa molta il·lusió quan vingueu als nostres salons perquè us pentinem per alguna d'aquestes ocasions especials i igualment voleu rematar el look amb un bon maquillatge i fins i tot fer-vos les ungles.

Anem per pams, com a professionals hem detectat que aquest any hi ha moltes ganes de celebracions i que us fa il·lusió arrglar-vos per a la ocasió. Ens demaneu consell, inspiració, etc. i hem decidit fer-vos aquest post precisament per això, a veure si et serveix i vens a Frame amb alguna idea clara per impactar aquestes festes!

Top knot

Per top knot entenem monyo alt, i n'existeixen les versions que vulguis, però en ressaltem tres: el monyo alt desenfadat, el monyo alt amb semi recollit (que podria ser com a la foto, desenfadat o es podria pentinar molt més polit) i el monyo alt polit.

Segons el tipus de celebració que tinguis podrà ajustar-se més un estil o un altre, tu tries! En aquestes tres imatges que hem seleccionat no ho mostren, però no cal dir que podries donar-los un acabat més festiu afegint algun accessori o fins i tot aportamt brillantor amb un tipus de purpurina apte per a cabells.

Cabells solts, però amb accessoris

accessoris-pentinats-festes
pentinats-naturals-festius

Si no ens volem complicar fent-nos recollits o simplement no ens ve de gust, podem optar per portar els cabells solts. Per aconseguir un look més sofisticat optarem per accessoris, com poden ser diademes, clips, pinces...

A la vegada podrem donar una mica de forma als cabells amb l'ajuda d'una planxa o arrissador per aportar volum, si és el que ens interessa o apostar pel un llis total. 

Recollit baix

No ens negaràs que els recollits baixos aporten un toc d'elegància i delicadesa, oi? Doncs et deixem tres propostes en aquest sentit que possiblement s'adaptin als teus gustos.

Monyo baix i desenfadat, amb cabells solts a la part frontal; monyo baix acompanyat de trena lateral i el monyo de ballarina prou conegut, ben pentinat i polit, sempre tant elegant.

Hi ha mil-i-una opcions! També et recordem el recollit que hem fet per la nova col·lecció Enjoy Christmas que pots veure a la nostra web i també al perfil principal d'Instagram de Frame Hair Club i que tant està agradant.

recollit-festes-nadal-estilistes
recollit-festes-nadal-estilistes-frame

Ens encantarà si aquestes festes pensens en Frame Hair Club per acabar de donar el toc festiu als teus looks.

Recorda que cal reservar i que pots fer-ho online molt fàcilment per qualsevol dels nostres salons de Vic, Manlleu, Girona i Barcelona.

T'esperem!