Publicat el

Idees genials per fer un bon regal

regals-perruqueria-frame

Sí, és cert, acabem de passar un dels dies més importants en què la gran majoria de persones hem fet i rebut algun regal (que per cert, te l'han encertat?), però és que encara queda la traca final! Els reis de l'Orient estan de camí i hem pensat que t'encantaria tenir idees per trobar el regal ideal (o fins i tot, poder donar idees perquè tu rebis el regal ideal! 😉 ) Sense més dilació, som-hi!

Els salons de perruqueria Frame Hair Club no són només perruqueries, t'oferim molt més, una experiència de benestar especial i podem assegurar-te, per experiència, que la major part de les persones que passen per Vic, Manlleu, Girona i/o Barcelona en surten encantades. Per això ens agrada quan penseu en nosaltres com a alternativa a altres opcions per preparar un regal. Avui et donem algunes propostes que pots aprofitar:

Tractaments

Els nostres tractaments estrella, i que pots regalar com a tals són:

  • SILAPLEX - Un tractament perfecte per a cabells tenyits, decolorats o amb metxes perquè enforteix els cabells i en disminueix el risc de trencament. Ideal per aquella amiga, mare, col·lega que porta els cabells tenyits.
  • BOTTOX - El tractament de xoc que millora els cabells de manera immediata. Ideal per qui necessiti nutrició, hidratació, reparació i brillantor.
  • KERATINA - Vitalitat, pes i brillantor! Ideal per aquella persona que sempre es queixa de que no suporta l'encrespament dels seus cabells.
  • M32 - Rituals capil·lars naturals i ecològics. Ideal per la persona que es preocupa pel mediambient, que creu en una perruqueria més sostenible, que estima els animals i que té com a prioritat cuidar-se sense espatllar el planeta.
tractaments-perruqueria-frame

Novetats!

Tenim novetats gairebé acabades de sortir del forn i com que sabem que t'encantaran, aquí te les descobrim:

  • FLASH KERATIN - Tractament per allargar les keratines de més de 3-6 mesos. Ideal per qui s'ha fet una keratina en aquests últims mesos o per qui tingui pensat fer-se'n.
  • OLAPLEX - Productes de tractament que són una revolució arreu del món, indicats per tot tipus de cabells ja que tots, en major o menor mesura, pateixen un deteriorament. Ideal per persones que volen uns cabells bonics, sans, manejables i brillants.
olaplex-frame-perruqueries

Productes

A tots els salons disposem del que nosaltres anomanem la "xampuneria" i que no és res més que el nostre apartat de venda de productes pels cabells com xampús, mascaretes, condicionadors, sèrums, gels, laques, ceres, tractaments anti-caiguda... També extensions de cabells, raspalls, planxes, assecadors. I maquillatges i esmalts d'ungles.

Pensa en un pack espectacular que podries fer a mida per aquella persona ideal o nosaltres t'hi ajudem. Tot són productes de qualitat professional per utilitzar a casa, per tenir cura dels cabells per lluir-los espectaculars.

Marques com M32 Natural, Montibello, GHD, Kérastase, Zao, Faby, Olaplex.

productes-montibello-perruqueria-frame

Xec Regal de Frame

I, com no, el nostre estimat xec regal de Frame, el que mai falla, el que sempre hi és quan se'l necessita i que pots utilitzar per regalar qualsevol dels nostres serveis o productes decidint l'import que vols gastar-te.

Molt senzill i en dos formats: digital i en paper. Per endur-te el format digital has de fer-ho des de la nostra web a l'apartat de xec regal. Per obtenir el format en paper, cal que passis per quasevol saló Frame.

val-regal-frame-perruqueria

Què t'ha semblat aquesta pluja d'idees? Amb quina et quedes? Bé, millor dit, amb quin obsequiaràs als teus estimats?

Recorda que rebràs atenció personalitzada, t'assessorarem segons les indicacions que ens aportis perquè l'encert estigui assegurat!

Vine a veure'ns a Vic, Manlleu, Girona o Barcelona i surt amb el millor regal que podries imaginar!

Pensa global, compra local. Comerç de proximitat.