Publicat el

La salut capil·lar a l’ordre del dia

perruqueries-frame-estilistes

Tractaments capil·lars per gaudir d'uns cabells sans i bonics

A qui no li agrada que li diguin: "Oh! Però quina cabells tan bonics que tens, t'has fet alguna cosa?"

Qui surt de casa amb més alegria i amb més autoconfiança quan els cabells llueixen com a una li agraden?

A mi em passa, i estic segura que a tu també. I jo tinc el meu secret: utilitzar productes no agressius, adequats al meu tipus de cabells i, sobretot, adaptats a l'estat actual d'aquests; perquè durant l'any pateixen canvis (a vegades més ressecs, a vegades els falta brillantor, a vegades els tenim molt més encrespats...).

Les mascaretes a casa poden ajudar a pal·liar aquests danys, però el que realment funciona són els tractaments professionals, que de tant en tant podem donar-nos el plaer de gaudir-los i notar-ne els seus beneficis.

En aquests moments, i fins a finals de mes de març de 2022, a qualsevol dels nostres salons Frame Hair Club (recorda que estem a Vic, a Manlleu, a Girona i a Barcelona) tens l'oportunitat de retornar la salut als teus cabells amb un 10% de descompte en varis tractaments, que t'expliquem a continuació. Quin serà el teu? Amb quin sortiràs al carrer orgullosa i amb el cap ben alt? Segueix llegint per descobrir-ho!

perruqueries_frame

Queda't amb el tractament que més et convé

OLAPLEX

OLAPLEX-FRAME-PERRUQUERIES

La revolució arreu del món!

Productes vegans i 100% naturals indicats per a tot tipus de cabells, ja que tots, en menor o major mesura, pateixen deteriorament.

La varietat de productes Olaplex fan que s'ajustin a qualsevol dels problemes que poden patir els cabells i donar-los la solució!

Per reparar, per protegir, per enfortir, per nodrir, per hidratar, per reduir-ne l'encrespament...

Analitzem i trobem l'Olaplex que més et convé.

KERATINA

Els tractaments de keratina tenen el seu punt àlgid quan comença el bon temps, però en els últimament, cada vegada és més sol·licitat independentment de l'època de l'any, perquè en realitat el problema que resol es pot donar faci fred o calor.

Si el què vols és desfer-te de l'encrespament i treure pes i volum a la teva cabellera, el tractament de keratina et pot funcionar molt bé.

I gaudiràs del resultat entre 3 i 6 mesos.

keratina-perruqueria-frame

FLASH KERATIN

flash_keratin-perruqueria-frame

Aquest tractament està especialment pensat per totes aquestes persones que us heu fet un tractament de keratina en els últims 3-6 mesos i el que desitgeu amb totes les forces és que el resultat que tan us agrada us duri molt més temps.

Aquí és on entra en joc la flash keratin, novetat a Frame Hair Club. 

Refresquem la keratina que ja portes? Cabells sedosos en un obrir i tancar d'ulls!

Allarguem els beneficis del tractament de keratina amb Flash Keratin!

BOTTOX

El bottox capil·lar és un concentrat de principis actius que milloren de manera immediata la salut dels teus cabells.

Si notes que els teus cabells han perdut brillantor, densitat i cos, aquest tractament aconseguirà tot això i farà que t'enamoris altre cop de la teva cabellera!

Millora l'aparença dels cabells de manera immediata!

bottox-capilar-perruqueria-frame

SILAPLEX

silaplex-TRACTAMENT-CABELLS-FRAME

El tractament Silaplex de Montibello aconsegueix protegir els cabells de possibles danys al realitzar algun servei químic.

Si t'has de fer o has fet una decoloració, un tractament d'allisat, una coloració o un moldejat, aquest tractament farà que els cabells no pateixin, que no es trenquin amb tanta facilitat.

T'encantarà la textura que els quedarà als cabells! Una suavitat que salta a la vista! A la vegada, te'ls veuràs també molt brillants.

RITUALS NATURALS

La marca vegana, natural i cruelty free de productes capil·lars és la que utilitzem als nostres salons i hi creiem fermament.

Hem creat uns rituals naturals per cubrir necessitats específiques dels cabells, com poden ser la nutrició, la hidratació, la regeneració, la definició, etc.

Si t'agrada la cosmètica natural per cuidar de la teva salut i la del teu planeta, tens el teu ritual esperant-te a Frame!

rituals-naturals-cabells-perruqueria-frame

A les nostres perruqueries no només tallem cabells, fem balayage i tapem canes, també volem cuidar els cabells des de l'arrel, amb tractaments provats, fets d'ingredients d'alta qualitat per aconseguir uns resultats totalment professionals.

I recorda que si ho desitges pots demanar cita per a un anàlisi i diagnòstic capil·lar totalment gratuït. D'aquesta manera podrem informar-te de l'estat dels teus cabells i cuir cabellut per posteriorment veure quin tractament o cura et faria falta.

Si en vols saber més, pots llegir l'artícle dedicat a l'anàlisi i diagnòstic capil·lar que vam escriure fa uns mesos.