Publicat el

Núvies 2022: tendències en pentinats i maquillatge

tendencies-boda-nuvia-pentinats-maquillatge

Ara ja es van animant les núvies i fins i tot les acompanyants a informar-se per pentinar-se i maquillar-se pel gran dia.

Et portem una selecció de les tendències en pentinats i maquillatge per a núvies per aquest 2022. Fes-hi una ullada, això t'interessa!

Casa't amb els cabells solts

Està clar que si normalment vas amb els cabells solts, possiblement el dia del teu casament vulguis sentir-te còmode i guapa i aquesta sigui la teva opció.

Tot i que a vegades sembla que quan et cases o vas a un casament sigui gairebé obligatori portar els cabells recollits (o semirecollits), no és així. Hi ha opcions molt boniques que faran que llueixis esplèndida.

Pots donar el toc diferent amb una diadema, un tocat, una corona o petits detalls que s'ajustin a l'estil del total look. Què et semblen aquestes opcions?

pentinat-nuvia-tendencies-casament
nuvia-cabell-curt-opcions
pentinats-nuvia-detall-diadema

Núvia amb els cabells recollits

Passem a l'altre extrem, si el que vols és optar per casar-te amb els cabells recollits, aquí també hi trobaràs inspiració, aquestes són les que et proposem des de les perruqueries Frame Hair Club. Pots veure que la tendència són uns recollits molt orgànics, aparentment despentinats, però que cada cabell té el seu lloc, estudiat prèviament. I les trenes en formen part en moltes ocasions. 

recollit-monyo-baig-boda
recollit-trena-nuvia-boda-casament
casament-trena-arrel-recollit-nuvia

Casament amb els cabell semirecollits

I finalment, l'opció del semirecollit. Generalment agrada moltissim i permet infinitat de versions. Segons les tendències de pentinats per a núvia per aquest 2022, nosaltres et mostrem aquestes.

semirecollit-boda-2022
semirecollit-boda-2022-trenes
semirecollit-boda-2022-trena-bombolla

Has de saber que tens opcions d'extensions de cabells que potser et poden interessar per aconseguir molt més volum i permetre així un pentinat més vistós. A la teva perruqueria Frame t'informem sense compromís.

Ara només et toca decidir quin és l'estil que més d'adapta als teus gustos i que saps que et farà lluir segura de tu mateixa el dia del teu casament.

Tendències en maquillatge per les núvies d'aquest 2022

La tendència més generalitzada és la d'un maquillatge força natural, sense extravagàncies, però donant molta importància i protagonisme als ulls.

Optarem per colors terra, ataronjats, nude, roses i sobretot amb molta llum, això vol dir que es busquen acabats brillants i no mates. L'il·luminador serà un must pels casaments d'aquest any!

Quan diem que els ulls són els protagonistes, s'aconseguirà amb extensions de pestanyes o pestanyes postisses (sense perdre la naturalitat).

I els llavis, que inevitablement han perdut protagonisme per l'ús de la mascareta, no els hem d'oblidar, amb colors naturals i amb efecte gloss, triomfen segur! De totes maneres, si t'agraden els vermells, ni ho dubtis, també estan en tendència.

maquillatge-núvia-2022
maquillatge-núvia-2022-natural

Tractaments capil·lars

I si el què necessites és mimar els teus cabells perquè el gran dia estiguin perfectes i sans, pregunta'ns pels nostres tractaments capil·lars. Podrem fer un anàlisi i diagnòstic dels cabells i assessorar-te en el tractament que millor solucioni el dany que puguin tenir. Igualment aquí pots saber-ne una mica més per anar fent boca.

Des de Frame Hair Club volem felicitar-te si aquest any et cases i fer-te saber que a les nostres perruqueries hi pots trobar el què busques.

Demana'ns més informació sense compromía a hola@framehairclub.com o trucant al saló que més et convingui (Vic, Manlleu, Barcelona o Girona).

Un casament, al ser una data concreta ja estipulada i uns horaris inamovibles és interessant que facis la reserva amb temps, perquè puguis escollir el moment que realment s'adaptarà a aquell dia.

Que et pentinin i et maquillin pel teu casament ha de ser una estona de relax previ a la celebració. Gaudeix-lo amb Frame!