Publicat el

Tendència primavera-estiu 2022: colors Natural Terracotta

Marrons terracota, rossos lluminosos i coures vibrants. Una nova col·lecció creada per aportar la màxima calidesa als cabells aquesta primavera i estiu de 2022.

Montibello Ceramics SS22

Aquesta nova col·lecció forma part de la línia Dénuée de Montibello. Dénuée és la primera i única coloració sense amoníac basada en aigua capaç d'aconseguir el color i la brillantor d'uns cabells naturals.

La màxima de Dénuée és: Cura dels cabells. Cura de les persones. Cura del planeta.

Dénuée ja comptava amb diversos colors i amb aquesta nova col·lecció se n'hi afegeixen 6 tons més, inspirats en el Natural Terracotta. Són dos tons rossos cremosos esmaltats, dos tons marrons càlids intensos i dos tons coures rics i frescos. Aquesta tendència en coloració capil·lar arriba de la influència del món de la ceràmica. Evoca a allò natural i fet a mà.

coloracio-natural-ros

ROS LLUMINÓS

Amb la barreja de tons beige pot completar-se el look amb uns natural lights, és a dir, tècnica que dibuixa unes línies molt fines al llarg dels cabells combinant dos tons per aportar volum i multidimensionalitat.

Com a look s'ha apostat per uns cabells llargs amb un serrell en forma d'arc que emmarca i suavitza el rostre. I gràcies a les capes subtils aporten moviment.

ros-natural-coloracio-cabells
COLOR-COURE-CABELLS

COURE VIBRANT

Amb un resultat molt càlid gràcies al contrast equilibrat entre els tons ataronjats i els teula intensos, és un dels colors oficials de la temporada. S'ha utilitzat també la tècnica de les natural lights per aconseguir un resultat brillant extrem.

El look és un tall clàssic atemporal renovat, amb un serrell llarg. Tallat en capes subtils invisibles per aportar moviment.

look-cabells-pelrojos

MARRÓ TERRACOTA

Aquí s'han fusionat tons terrosos marrons amb tons d'argila suaus. I una vegada més, gràcies a la tècnica natural lights, s'aconsegueix aportar relleu i afegir calidesa al look.

S'ha optat per un bob molt curt, amb el coll al descobert, texturitzant lleugerament els cabells per proporcionar volum i un efecte rejovenidor.

cabells-castanys-brillants-tall-bob

Dénuée és una coloració conscient, 100% vegana, que utilitza un procés de fabricació sostenible i amb envasos ecològics 100% reciclables.

Et sumes a la tendència més sostenible en coloració capil·lar?

Si en vols més informació o tens preguntes concretes pots adreçar-te a qualsevol dels nostres salons Frame Hair Club, que ens pots trobar a Barcelona, Girona, Manlleu i Vic.