Publicat el

El ros total arriba amb força!

decoloracio-ros-global-perruqueria-frame-hair-club

Portem moltes temporades de cabells rossos a mitges. I a què ens referim quan diem "a mitges"?

Doncs a les balayage, a les californianes, a les babylights i microlights, al melting o a l'ombré. És a dir, aconseguir un to ros acompanyat de tons més foscos.

peluquria-frame-barcelona

Realment és una opció força còmode, apte per a qui vol aportar tocs de llum, però no es vol arriscar massa amb un canvi  de color total.

Aquest opció hi és, però el que arriba amb força són els colors totals, i avui volem parlar-te concretament dels rossos totals. Els que van des de les arrels i fins les puntes. Escapem, però, dels rossos tirat a blancs. Els que ho trenquen aquest any són els rossos daurats. Aporten calidesa i naturalitat.

cabells-rossos-totals-frame-hair-club
ros-natural-perruqueria-frame

Dénuée de Montibello

Precisament Montibello acaba de treure al mercat uns nous tons de ros dins la seva línia Dénuée. Es tracta d'una coloració sense amoníac basada en aigua. El que significa més cura pels teus cabells.

És una coloració vegana que aconsegueix el color i la lluentor d'uns cabells naturals.

Decolorar els cabells?

La por a decolorar-se els cabells és generalitzada i sabem que moltes persones no ho feu per no voler malmetre els vostres cabells.

És cert que segons com es decoloren els cabells arriben a patir molt, però als salons Frame Hair Club disposem d'una decoloració respectuosa. Perquè volem que les nostres clientes i clients en surtin satisfets i amb resultats òptims.

decoloracio-natural-pels-cabells

Quan cal aplicar decoloració? Quan el que es vol aconseguir és aclarir els cabells. Per tant, la decoloració extreu el pigment natural dels cabells per poder aplicar una coloració uns tons més clars que l'original.

Amb aquesta decoloració que utilitzem a les perruqueries Frame Hair Club garantitzem uns resultats naturals i respectuosos. I aconseguim aclarir fins a 7 tons.

Posteriorment podrem notar els cabells amb manca d'hidratació, per tant caldrà tenir en compte hidratar-los per mantenir uns cabells sans i brillants.

Ara sí, atreveix-te amb un ros global!

Amb els productes adequats és més fàcil atrevir-se a un canvi de color com aquests, oi?

Pots demanar-nos més informació, i fins i tot consell, als nostres salons amb la teva estilista de confiança.

T'assessorarem amb el que convé més als teus cabells segons en l'estat actual en el que es trobin. Igualment, si realitzem un canvi de color de més fosc a més clar, i per tant, utilitzem la decoloració, també t'aconsellarem de com has de cuidar -te els cabells des de casa perquè es mantinguin en un estat saludable el major temps possible.

ros-total-perruqueria-frame-vic

Fotografia del making of d'una de les campanyes de presentació d'una de les noves col·leccions de cabells, de creació pròpia.

Fes ara la teva reserva online al saló Frame que prefereixis directe des de la nostra web.