Publicat el

Hola polls! Adéu polls!

tratamiento anti piojos

Sí, perquè si ets pare o mare saps que és molt probable que arribin els polls als caps dels teus fills i filles, i també saps com t'agrada dir-los adéu, oi?!

Avui volem presentar-te la línea de polls més natural de la mà d'M32 Natural la qual consta de dos productes per combatre aquests temuts animalons:

Productes per combatre els polls

Xampú amb arbre de tè i espígol recomanat per a nens i nenes amb picors al cap i/o paràsits.

L'efecte calmant i anti paràsits ajudaran a tenir un cuir cabellut sa.

És una loció en spray que pots aplicar-la sobre els cabells secs o molls, d'arrels a puntes i diàriament per multiplicar l'efecte del xampú de la mateixa línea.

Aquesta loció anti paràsits no requereix d'esbandit.

És una línia de cosmètica capil·lar natural. Tots els elements són d'origen vegetal. Productes pels cabells lliures de sulfats, parabens, parafines i derivats del petroli. I amb un % elevat d'ingredients procedents d'agricultura ecològica.

Tots els productes de la marca M32 Natural pots trobar-los als nostres salons Frame Hair Club de Manlleu, Girona, Vic i Barcelona.

Nosaltres creiem en aquesta marca i per això són productes amb els quals treballem. Segons les necessitats dels teus cabells utilitzem una línea o una altra per aconseguir els millors resultats.

T'has passat ja a una cosmètica més natural? Què mires per escollir una marca o una altra? Quins requisits ha de tenir un producte capil·lar per cuidar els teus cabells i els dels teus fills? Ens ho pots explicar aquí deixant-nos un comentari. Ens agradarà llegir-te!