Publicat el

Balayage per a totes!

tipos-de-balayage

Gairebé podriem assegurar al 100% que no existeix persona interessada en les tendències de moda que no sàpiga què són les balayage. Tu també ho creus, oi? El que potser no sap tothom és que no cal anar amb els cabells rossos per portar unes balayage. I que de balayage n'hi ha per  molts tons de cabells, que són aptes tan per cabells llargs com més curts, per tons més foscos i tons més clars,... Anem a veure i decideix quin és el que més t'agrada! Alguns et sorprendran!

Balayage tons clars

Com no, encara segueix agradant moltíssim aclarir els cabells caps als rossos, que podràs fer-ho amb tons ´mes càlids o tons més freds, l'elecció està a les teves mans!

balayage-rubio-platino

Què et semblen unes balayage amb un ros platí? Estan fetes sobre un to de fons molt fosc, i queda genial!

balayage-gris-plata

També pots optar pels tons plata, unes silver balayage per a totes les edats! 

Balayage tons mitjos

Ets més morena de cabells i prefereixes no anar cap al ros, però tens ganes de donar un altre aire al teu look? Les balayage també són per tu!

balayage-tonos-avellana

Pots optar per tons càlids com aquest avellana, que aporta lluminositat a una cabellera morena.

balayage-tonos-nuez

Però també pots optar per un color més fred aclarint uns tons el teu color de base.

Balayage fantasia

Sí, les balayage també poden traspassar fronteres i decantar-se per colors fantasia, per les persones més atrevides, per donar un toc diferent a la nostra imatge, per divertir-nos!

balayage-color-fantasia-azul

Balayage amb color blau, què et semblen? Dintre de tot són discretes, però acaben donant un punt atrevit al look.

balayage-color-fantasia-rosa

Balayage color rosa segur que ho has vist en més d'una ocasió, t'agrada?

Evidentment amb els colors fantasia pots fer volar la imaginació, pots escollir colors més elèctrics o colors més pastels, més intensos o més suaus, la qüestió aquí és agafar-s'ho amb alegria i provar el que més et convenci!

Si t'animes amb algun d'aquests tipus de balayage només cal que passis per qualsevol dels nostres salons Frame (Vic, Manlleu o Girona)! I recorda, pots demanar-nos pressupost sense compromís, estarem encantades d'informar-te!