Publicat el

Melting hair: tendència pels cabells d’aquest 2021

melted-hair

Si el que vols és aclarir el to dels teus cabells, però l'efecte de les balayage o de les babylights et resulta massa marcat, el melting hair és per a tu!

Amb aquesta tècnica aconseguiràs donar un efecte molt elegant al teu look.

Consisteix en aconseguir tocs de llum sense que es noti el canvi de color d'arrels a puntes, per tant, el contrast serà molt subtil.

Aconseguiràs aportar llum al rostre, no hauràs de lluitar contra l'"efecte arrel" i és apte tant per varis tons de cabells.

smoky-hair-tendencia-cabello-2021

Pots veure que el color es fon amb el to propi dels cabells, la qual cosa aporta un aspecte molt natural i es pot aconseguir aclarir els cabells molt progessivament difuminant cap a les puntes.

Seria la tècnica més natural, ja que amb les balayage és evident el canvi de tonalitat d'arrels a puntes i les babylights no deixen de ser metxes (molt primetes) i per tant es nota aquest contrast.

nat-cebrian-melting-hair

Tipos de melting

  • Vanilla blonde: si tens els cabells d'un ros càlid, aquest és per a tu.
  • Iced champagne: ideal per aportar lluminositat a cabelleres rosses. Seran tonalitats fredes.
  • Warm copper: evidentment, per a cabelleres pèlroges, molt en tendència aquest any gràcies, en part, a la sèrie de Netflix Gambito de Dama.
  • Melted caramel: perfecte per a cabelleres color castany i castany clar.
  • Golden chestnut: per a cebelleres castanyes aquest melted aportarà llum i multitonalitat.
red hair melted

 

Ja veus a les imatges que hem seleccionat que, sigui quin sigui el to que trïis, la naturalitat n'és el denominador comú.

El melting hair és una tècnica que ja ve de l'any passat, però aquest any 2021 està arrencant amb molt força i més d'una celebrity ja s'hi ha sumat.

Escull el teu melting en funció del teu color de cabells, veuràs que el resultat t'encantarà!

Gràcies per acompanyar-nos! Recorda que pots seguir-nos a Facebook i als nostres perfils d'Instagram Vic, Manlleu i Girona.

anna-simon-melting-blonde