Publicat el

Vine a Frame encara que no visquis a Vic, Manlleu o Girona!

perruqueria a domicili

Tots sabem que estem en ple confinament municipal, la qual cosa significa que no podem sortir dels nostre municipi de residència (amb excepcions, com ara, per anar a la feina).

Les perruqueries estem considerades com a servei essencial i per tant podem obrir els nostres salons en els horaris habituals. Nosaltres tenim oberts els tres salons de dilluns a dissabte, en els següents horaris:

  • Frame Vic i Frame Girona: de dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 8 a 16h.
  • Frame Manlleu: de dilluns a divendres de 10 a 19h i dissabtes de 8 a 15h.

Precisament per això, per ser considerats servei essencial, tu pots venir des de qualsevol punt del territori català, sempre i quan portis amb tu el certificat d'autorresponsabilitat de desplaçament.

És molt important venir als salons amb cita prèvia, ja que s'han de seguir les normes sanitàries vigents, que impliquen, per exemple, l'aformament dels salons.

Et recordem que pots fer la teva reserva a través de dos mitjans: trucant al saló corresponent i també a través de la nostra pàgina web.

perruqueria vic

Si no pots venir a Frame, Frame ve a tu

Des de l'inici de la pandèmia, el març del 2020, vam posar en marxa diversos serveis per tal d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients ajustades a les noves normatives sanitàries.

Una d'elles és el servei de perruqueria a domicili. Ja t'en vam parlar en un post anterior, que pots recuperar aquí. Perquè si tu o potser un familiar teu no podeu venir a la perruqueria, nosaltres ens desplacem a qualsevol punt del territori català.

Et portem el color a casa

De la mateixa manera que les nostres millors estilistes es desplacen on ens diguis per pentinar-te, aplicar-te color o tallar-te els cabells, també tenim el servei d'entrega a domicili del producte que necessitis. Poden ser xampús, coloracions o fins i tot eines com planxes o assecadors.

No cal que surtis de casa per disposar dels productes professionals i de qualitat que t'oferim als nostres salons Frame.

Aquí en tens més informació.

Com ja saps, t'agraïm la confiança que ens brindes. T'esperem als nostres salons per fer-te sentir encara més guapa/o! I si necessites qualsevol tipus d'informació amb la que poguem ajudar-te no dubtis a contactar amb nosaltres. Gràcies una vegada més!