Publicat el

Tornen els 90’s, tornen les metxes chunky

Si la teva adolescència la vas viure durant els anys 90 possiblement recordis les metxes chunky, tot i que en aquells moments segur que no se les coneixia amb aquest nom aquí a casa nostra. Simplement es tractava de metxes amples i ben contrastades de color amb la resta dels cabells, des de l'arrel.

Metxes chunky per a totes!

Així doncs, si tens els cabells foscos, enhorabona, perquè aquestes metxes solen ser molt més clares que la resta. Acostumen a ser rosses. Però que el color no et privi de fer-te-les! Si tens/portes els cabells rossos, possiblement pots aconseguir uns tons més clars i lluir unes chunky com cal o fins i tot, si ets més atrevida, pots provar a fer-les amb colors fantasia, per exemple un color mint o un rosa pastel. T’encantarà!

Tingues en compte que aquestes metxes es porten sobretot a la part frontal, emmarcant el rostre, aportant lluminositat i volum. De totes maneres també es fan a tot el cap creant un efecte bicolor molt cridaner. Ens agraden també perquè no tenen límits d’edat, són aptes tan per a noies joves com per senyores més grans, i això és important quan parlem de tendències!

Com tenir cura de les metxes chunky

Com ja et deus imaginar, sovint caldrà decolorar prèviament, la qual cosa significa que haurem de tenir més cura dels cabells perquè tendiran a ressecar-se. No hi ha problema, sabent això podem posar-hi remei!

És molt interessant utilitzar un xampú protector del color per mantenir-lo, ja que si utilitzem un xampú no indicat per això, podem arrossegar el pigment a cada rentada i espatllar-lo amb poc temps.

Als nostres salons utilitzem productes de qualitat de les marques Montibello i M32 Natural i tan una com l'altra tenen una línia de color que funcionen molt bé.

També hauriem d'utilitzar un sèrum o oli especial per cabells secs. D'aquesta manera els aportaràs tota la hidratació i nutrició que els faci falta.

Et podem recomanar el sèrum d’oli d’argània, vainilla i canyella de la marca M32 Natural. És un producte vegà no testat en animals que aconseguirà regenerar-te i aportar brillantor als cabells. Podràs aplicar-lo en sec o en moll i el resultat t'encantarà.

Suma-t'hi i aporta color i lluminositat al teu look

Què et sembla aquesta tendència que ve de la dècada dels 90? No ens pots negar que no aporta més dinamisme i claror al rostre, oi? Ho provaries o ets de les que prefereixen les balayage per aconseguir un acabat més natural?

Sigui el que sigui, posa't en bones mans i endavant!