Publicat el

Col·leccions d’alta perruqueria by Frame Hair Club

Col·leccions: love, sing, color & bright

Estem molt emocionats a Frame Hair Club per poder-te presentar el resultat de les quatre col·leccions que hem creat per aquest final de 2020 i proper 2021. L’anomenem l’Opera Prima de Frame Hair Club, amb la fama com a teló de fons.

Són quatre col·leccions que us anirem desvelant al llarg de l’any i que poc a poc us anirem desgranant al nostre Instagram i Facebook.

Season 01 - Love

Comencem amb la col·lecció Love, la primera temporada per a l’hivern 2020-2021 carregada de romanticisme, d’amor i de glamour. Una primera temporada formada per tres capítols: assaig o essay, atemporal o timeless i celebrem o let's celebrate.

Amb aquesta imatge pots apreciar part del bonic treball realitzat:

Alta perruqueria

Es tracta d’un treball de perruqueria, tècnic i artístic, d’avantguarda, però molt urbà, molt de carrer. Un treball de qualitat, treball de saló, d’alta perruqueria en el que es barregen l’elegància estilística dels anys 50 amb les coloracions d’última tendència.

Wake up! Blonde, come back!

En aquestes col·leccions hem donat total protagonisme a la dona, als seus cabells i a les tonalitats rosses. Apostem per les rosses perquè sabem que elles guanyaran, arrasaran!

Rossos arctic fox i reflexos splash amb tons pastel Blue Mint que contrasten amb elegància i es suavitzen amb pentinats amb ones glam.

Making of

Ha sigut un treball llarg ple de bones propostes, idees desestimades, de pensar i buscar localitzacions, de trobar el millor angle, la llum més bonica i la música que permetés transmetre tot el que volem dir amb poques paraules i amb moltes imatges.

Tot això ha sigut possible gràcies a un equip humà de luxe format per models, estilistes, fotògrafs, càmeres, director d’art, maquilladores i perruqueres.

Amb tot, només volem que gaudeixis d’aquesta nostra petita obra d’art que ens ha encantat viure-la.

Podràs veure la història completa al nostre Instagram @frame_hairclub. Segueix-nos!

Gràcies per acompanyar-nos!